Χρυσή ζύμη τυρόπιτα ολικής αλέσεως κατεψυγμένη οικογενειακή σπιτική με μυζήθρα, γιαούρτι, φέτα (700g) View larger
Χρυσή ζύμη τυρόπιτα ολικής αλέσεως κατεψυγμένη οικογενειακή σπιτική με μυζήθρα, γιαούρτι, φέτα (700g)

Χρυσή ζύμη τυρόπιτα ολικής αλέσεως κατεψυγμένη οικογενειακή σπιτική με μυζήθρα, γιαούρτι, φέτα (700g)

107980 (5201231003609)

κερδίζετε 4.16 πόντους

Η Χρυσή Ζύμη αναγνωρίζει την αξία των γνήσιων σπιτικών γεύσεων, ιδιαίτερης διατροφικής αξίας για τον οργανισμό μας, όπως οι φυτικές ίνες. Φύλλο ζυμωμένο με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και με αλεύρι από ολόκληρο τον καρπό του σιταριού παντρεύεται την μυζήθρα και τη φέτα ΠΟΠ σε μια γέμιση ξεχωριστή με εκλεκτό γιαούρτι. Βάλτε την Τυρόπιτα στον φούρνο και αφήστε το σπίτι να γεμίσει με υπέροχες παραδοσιακές μυρωδιές, που θα συντροφεύουν στιγμές απόλαυσης και ζεστασιάς με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

κερδίζετε 1,78 €

ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ

5,94 €

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

4,16 €5,94 € / kg

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

55% Ζύμη: αλεύρι σίτου, νερό, φυτικά έλαια (φοινικέλαιο, βαμβακέλαιο και ηλιέλαιο σε μεταβαλλόμενες αναλογίες), 7,5%* αλεύρι σίτου ολικής άλεσης, 2,5%* εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, άμυλο αραβοσίτου, μαγειρικό αλάτι, φυτικές ίνες βρώμης, βυνάλευρο από κριθάρι. 45% Γέμιση: 30%** τυρί τυρογάλακτος μυζήθρα, 28%** στραγγιστό γιαούρτι από αγελαδινό γάλα, νερό, σιμιγδάλι σίτου, 4%**τυρί Φέτα Π.Ο.Π., αυγό πλήρες παστεριωμένο από κότες ελευθέρας βοσκής, μαγειρικό αλάτι, ασπράδι αυγού σε σκόνη από κότες ελευθέρας βοσκής. *Τα ποσοστά αναφέρονται επί της ζύμης. **Τα ποσοστά αναφέρονται επί της γέμισης. Το προϊόν περιέχει συστατικά: σίτου, βρώμης, κριθαριού (γλουτένη), γάλακτος (λακτόζη), αυγού, και ενδεχομένως να περιέχει ίχνη από σόγια, σινάπι (μουστάρδα), λούπινο, και σπόρους σουσαμιού.
Προθερμαίνετε το φούρνο σας στους 180°C. Βγάζετε τη Σπιτική Τυρόπιτα με φύλλο Ολικής Άλεσης από την κατάψυξη και αφαιρείτε το καπάκι. Τοποθετείτε το προϊόν μαζί με το χάρτινο ταψάκι του στη μεσαία θέση του φούρνου σας. Ψήνετε στους 180 °C για περίπου 40'. Προσαρμόζετε τη διάρκεια ψησίματος και τη θερμοκρασία ανάλογα με το φούρνο σας. Το προϊόν δεν ψήνεται σε φούρνο μικροκυμάτων.
Brand ΧΡΥΣΗ ΖΥΜΗ