Χρυσή ζύμη μακεδονίτικο στριφτάρι κατεψυγμένο με μυζήθρα & φέτα ΠΟΠ - χαμηλή τιμή (800g) View larger
Χρυσή ζύμη μακεδονίτικο στριφτάρι κατεψυγμένο με μυζήθρα & φέτα ΠΟΠ - χαμηλή τιμή (800g)

Χρυσή ζύμη μακεδονίτικο στριφτάρι κατεψυγμένο με μυζήθρα & φέτα ΠΟΠ - χαμηλή τιμή (800g)

149781 (5201231003906)

κερδίζετε 5.25 πόντους

Φύλλο ζυμωμένο με μαλακό αλεύρι και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Γέμιση που φτιάχνεται με εκλεκτά υλικά της παραδοσιακής ελληνικής διατροφής! Το ξεχωριστό στριφτό τους σχήμα, κλείνει μέσα του όλη τη γεύση και το άρωμα μιας αυθεντικής , σπιτικής δημιουργίας που την απολαμβάνεται πάντα τραγανή και με ζεστό χρυσορόδινο χρώμα!

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

5,25 €6,56 € / kg

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Ζύμη 60%: [Αλεύρι σίτου, νερό, φυτικά έλαια (φοινικέλαιο, βαμβακέλαιο και ηλιέλαιο σε μεταβαλλόμενες αναλογίες), 2,5% εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, άμυλο αραβοσίτου, μαγειρικό αλάτι, ζάχαρη. Το ποσοστό αναφέρεται επί της ζύμης]. Γέμιση 40%: [54% Μυζήθρα, νερό, σιμιγδάλι σίτου, 7% τυρί Φέτα Π.Ο.Π., μαγειρικό αλάτι, ασπράδι αυγού σε σκόνη από κότες ελευθέρας βοσκής, πιπέρι άσπρο. Τα ποσοστά αναφέρονται επί της γέμισης].
Προθερμαίνετε τον φούρνο σας στους 180°C. Βγάζετε το Μακεδονίτικο Στριφτάρι Τυρί από την κατάψυξη και αφαιρείτε το καπάκι. Τοποθετείτε το προϊόν μαζί με το χάρτινο ταψάκι του στη μεσαία θέση του φούρνου σας. Ψήνετε στους 180°C για περίπου 40'. Προσαρμόζετε τη διάρκεια ψησίματος και τη θερμοκρασία ανάλογα με τον φούρνο σας. Το προϊόν δεν ψήνεται σε φούρνο μικροκυμάτων.
Brand ΧΡΥΣΗ ΖΥΜΗ
Χαρακτηριστικά Low Price (Χαμηλή τιμή)