Χρυσή ζύμη ζύμη πίτσας κατεψυγμένη ιταλική - χαμηλή τιμή (600g) View larger
Χρυσή ζύμη ζύμη πίτσας κατεψυγμένη ιταλική - χαμηλή τιμή (600g)

Χρυσή ζύμη ζύμη πίτσας κατεψυγμένη ιταλική - χαμηλή τιμή (600g)

107956 (5201231003180)

κερδίζετε 2.75 πόντους

Η Βάση για πίτσα είναι ζυμωμένη με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και προζύμι, είναι ιδανική για να δημιουργήσεις εύκολα και γρήγορα τη δική σου πίτσα! Βάλε τα υλικά σου και δημιούργησε τους πιο γευστικούς συνδυασμούς όπως τη δική σου special για τις special βραδιές της παρέας, τη δική σου margherita για στιγμές κλασικής απόλαυσης ή τη δική σου "4 τυριά" για πιο ιδιαίτερες στιγμές. Η Χρυσή Ζύμη σου δίνει την τέλεια βάση για γευστικούς αυτοσχεδιασμούς τόσο νόστιμους, που Θα σου ζητούν τη συνταγή!

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

2,75 €4,58 € / kg

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Αλεύρι σίτου, νερό, αλεύρι καλαμποκιού, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο (2%), άπαχο γάλα σε σκόνη, γλυκόζη, μαγιά, αλάτι, προζύμι (0,5%). Το προϊόν περιέχει συστατικά σίτου (γλουτένη), γάλακτος (λακτόζη) και παράγεται σε χώρο που επεξεργάζεται αυγό και σουσάμι.
Προθερμαίνετε τον φούρνο σας στους 200°C. Βγάζετε την βάση για πίτσα από την κατάψυξη και χωρίς να την αποψύξετε, προσθέτετε τα υλικά της αρεσκείας σας. Ψήνετε στη μεσαία Θέση του φούρνου σας στους 200°C για περίπου 15'. Προσαρμόζετε τη διάρκεια ψησίματος και τη Θερμοκρασία ανάλογα με τον φούρνο σας. Το προϊόν δεν ψήνεται σε φούρνο μικροκυμάτων.
Brand ΧΡΥΣΗ ΖΥΜΗ
Χαρακτηριστικά Low Price (Χαμηλή τιμή)