Χρυσή ζύμη μπουγάτσα Θεσσαλονίκης κατεψυγμένη νηστίσιμη - vegan (800g) View larger
Χρυσή ζύμη μπουγάτσα Θεσσαλονίκης κατεψυγμένη νηστίσιμη - vegan (800g)

Χρυσή ζύμη μπουγάτσα Θεσσαλονίκης κατεψυγμένη νηστίσιμη - vegan (800g)

150035 (5201231003913)

κερδίζετε 4.88 πόντους

Μια μοναδική γευστική πρόταση με αυθεντικά φύλλα μπουγάτσας και πλούσια γέμιση εκλεκτής κρέμας από σιμιγδάλι και άρωμα βανίλιας. Το τραγανό της φύλλο περικλείει τη λαχταριστή, μυρωδάτη κρέμα και μαζί σας προσφέρουν μία ασύγκριτη γευστική εμπειρία που ξεχειλίζει άρωμα Θεσσαλονίκης!

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

4,88 €6,10 € / kg

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

50% Ζύμη : [Αλεύρι σίτου, νερό, φυτικά έλαια (φοινικέλαιο, βαμβακέλαιο και ηλιέλαιο σε μεταβαλλόμενες αναλογίες), 2,5%* εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, άμυλο αραβοσίτου, μαγειρικό αλάτι, ζάχαρη*. Το ποσοστό αναφέρεται επί της ζύμης]. 50% Γέμιση: [Νερό, ζάχαρη, 12%** σιμιγδάλι σίτου, φυτικά έλαια (φοινικέλαιο, βαμβακέλαιο και ηλιέλαιο σε μεταβαλλόμενες αναλογίες), αρωματική ύλη: 0,05%** βανιλλίνη**. Τα ποσοστά αναφέρονται επί της γέμισης].
Προθερμαίνετε τον φούρνο σας στους 200°C. Βγάζετε τη Μπουγάτσα Θεσσαλονίκης από την κατάψυξη και αφαιρείτε το καπάκι. Τοποθετείτε το προϊόν μαζί με το χάρτινο ταψάκι του σε χαμηλή θέση (πρώτη από κάτω) του φούρνου σας. Ψήνετε στους 200°C για περίπου 30' μέχρι να ροδίσει η πάνω πλευρά. Πιάνοντας τις δυο άκρες της μπουγάτσας με δύο πιρούνια, την αναποδογυρίζετε μέσα στο ταψάκι της ώστε η πάνω επιφάνεια να έρθει κάτω. Συνεχίζετε το ψήσιμο για άλλα 5', μέχρι να απορροφήσει το λάδι της. Προσαρμόζετε τη διάρκεια ψησίματος και τη θερμοκρασία ανάλογα με τον φούρνο σας. *Πασπαλίζετε με άχνη ζάχαρη και κανέλα εφόσον το επιθυμείτε. Το προϊόν δεν ψήνεται σε φούρνο μικροκυμάτων.
Brand ΧΡΥΣΗ ΖΥΜΗ
Χαρακτηριστικά Vegan