Ajax spray καθαριστικό επιφανειών (500ml) View larger
Ajax spray καθαριστικό επιφανειών (500ml)

Ajax spray καθαριστικό επιφανειών (500ml)

153356 (8718951603028)

κερδίζετε 2.09 πόντους

Το Ajax 4 ΣΕ 1 Καθαριστικό Spray καθαρίζει άμεσα και σε βάθος αντιμετωπίζοντας κάθε είδους βρωμιά. Το spray καθαρισμού για όλες τις χρήσεις καθαρίζει άμεσα και σε βάθος, χαρίζοντας λάμψη στις επιφάνειες. Μπουκάλι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό. Ανακυκλώσιμο μπουκάλι και αντλία.

κερδίζετε 1,13 €

ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ

3,22 €

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

2,09 €4,18 € / lt

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Περιέχει λιγότερο από 5% μη ιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες. Άρωμα, απολυμαντικά. Κάθε 100g υγρού προϊόντος περιέχει 0,65 di-n decyl dimethylammonium chloride.
Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, αν είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Εάν δεν υποχωρεί ο οφθαλμικός ερεθισμός: συμβουλευτείτε/επισκεφτείτε γιατρό. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα. Διάθεση του περιεχομένου/περιέκτη σε κατάλληλα σημεία συλλογής. Να χρησιμοποιείται μόνο σε καλά αεριζόμενο χώρο. Μην ψεκάζετε στα μάτια. Μην αφήνετε το προϊόν να δράσει για περισσότερο από 10 λεπτά. Μην το χρησιμοποιήσετε σε επιφάνειες ευαίσθητες σε όξινα προϊόντα, όπως μάρμαρο, ασβεστόλιθο, παλιά σιδερένια μπάνια ή φθαρμένο σμάλτο και οθόνες τηλεοράσεων ή υπολογιστών. Σε περίπτωση αμφιβολίας, δοκιμάστε πρώτα σε μια μικρή επιφάνεια. Μην ψεκάζετε κοντά στα μάτια ή το πρόσωπο. Για επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα, ξεβγάλτε με πόσιμο νερό. 1. Γυρίστε την αντλία στη θέση "ON". 2. Ψεκάστε απευθείας πάνω στην επιφάνεια που θέλετε να καθαρίσετε. 3. Αφήστε το προϊόν να δράσει για μερικά δευτερόλεπτα και ξεβγάλτε με καθαρό νερό. 4. Για απολυμαντική δράση ή σκληρούς λεκέδες, ψεκάστε σχολαστικά, αφήστε το να δράσει για 5 λεπτά και ξεβγάλτε. Μη χρησιμοποιείτε σε μη επεξεργασμένο ή χωρίς επένδυση ξύλο, μάρμαρα, υφάσματα.
Μακριά από παιδιά.
Brand AJAX