Ajax ανταλλακτικό απολυμαντικό μπάνιου expert (500ml) View larger
Ajax ανταλλακτικό απολυμαντικό μπάνιου expert (500ml)

Ajax ανταλλακτικό απολυμαντικό μπάνιου expert (500ml)

153355 (8718951602939)

κερδίζετε 1.60 πόντους

Το Ajax Expert Καθαριστικό Spray αφαιρεί τα άλατα του μπάνιου αφήνοντας αστραφτερές επιφάνειες και άρωμα φρεσκάδας. Αυτό το καθαριστικό spray μπάνιου σκοτώνει 99,9% των βακτηρίων. Μπουκάλι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό. Ανακυκλώσιμο μπουκάλι και αντλία.

κερδίζετε 0,86 €

ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ

2,46 €

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

1,60 €3,20 € / lt

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Περιέχει λιγότερο από 5% ανιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες, μη ιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες. Aroma, απολυμαντικά. Κάθε 100g υγρού προϊόντος περιέχει 0,58 di-n decyl dimethylammonium chloride.
Μην το καταπίνετε. Σε περίπτωση κατάποσης συμβουλευτείτε αμέσως τον γιατρό σας. Μην αναμιγνύετε με άλλα προϊόντα. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια ξεπλύνετε καλά με άφθονο νερό. Μην αφήνετε το προϊόν να δράσει για περισσότερο από 10 λεπτά. Μη χρησιμοποιείτε σε μάρμαρο, ασβεστόλιθο, παλιά σιδερένια μπάνια ή φθαρμένο σμάλτο. Σε περίπτωση αμφιβολίας, δοκιμάστε πρώτα σε μια μικρή επιφάνεια. Μην ψεκάζετε κοντά στα μάτια ή το πρόσωπο. Για επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα, ξεβγάλτε με πόσιμο νερό. 1. Γυρίστε την αντλία στη θέση "ON". 2. Ψεκάστε απευθείας πάνω στην επιφάνεια που θέλετε να καθαρίσετε. 3. Αφήστε το προϊόν να δράσει για μερικά δευτερόλεπτα και ξεβγάλτε. 4. Για απολυμαντική δράση ή σκληρά σημάδια από άλατα, ψεκάστε σχολαστικά, αφήστε το να δράσει για 5 λεπτά και ξεβγάλτε.
Μακριά από παιδιά.
Brand AJAX