Ajax spray υγρό καθαριστικό wc expert (150ml) View larger
Ajax spray υγρό καθαριστικό wc expert (150ml)

Ajax spray υγρό καθαριστικό wc expert (150ml)

154678 (8718951602908)

κερδίζετε 2.13 πόντους

Το Ajax WC Expert Καθαριστικό Spray βοηθά στην εξάλειψη του 99,9% των βακτηριδίων στην τουαλέτα σας. Το αντιβακτηριακό καθαριστικό λεκάνης καθαρίζει ακόμη και κάτω από το χείλος της και αφαιρεί τα άλατα για ένα λαμπερό φινίρισμα. Διατίθεται σε ανακυκλωμένο πλαστικό μπουκάλι που μπορείτε να ανακυκλώσετε ξανά.

κερδίζετε 1,14 €

ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ

3,27 €

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

2,13 €14,20 € / lt

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Άρωμα, απολυμαντικά, κάθε 100g υγρού προϊόντος περιέχει 0,58 di-n decyl dimethylammonium chloride. Περιέχει λιγότερο από 5% μη ιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες, αμφοτερικές επιφανειοδραστικές ουσίες.
Μην το καταπίνετε. Σε περίπτωση κατάποσης συμβουλευτείτε αμέσως τον γιατρό σας. Μην αναμιγνύετε με άλλα προϊόντα. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια ξεπλύνετε καλά με άφθονο νερό. Μην αφήνετε το προϊόν να δράσει για περισσότερο από 10 λεπτά. Μη χρησιμοποιείτε σε μάρμαρο, ασβεστόλιθο, παλιά σιδερένια μπάνια και φθαρμένες εμαγιέ επιφάνειες. Σε περίπτωση αμφιβολίας, δοκιμάστε πρώτα σε μια μικρή επιφάνεια. Μην ψεκάζετε κοντά στα μάτια ή το πρόσωπο. 1. Γυρίστε την αντλία στη θέση "ON". 2. Ψεκάστε απευθείας πάνω στην επιφάνεια που θέλετε να καθαρίσετε. 3. Αφήστε το προϊόν να δράσει για μερικά δευτερόλεπτα και ξεβγάλτε. 4. Για σκληρά υπολείμματα αλάτων και αποτελεσματική αντιβακτηριακή δράση, ψεκάστε σε όλο το σημείο, αφήστε να δράσει για 5 λεπτά και ξεβγάλτε. Χρησιμοποιείτε τακτικά και καθαρίζετε την εξωτερική επιφάνεια της λεκάνης με ένα μαλακό πανί και την εσωτερική με μια βούρτσα για μέγιστο αποτέλεσμα.
Μακριά από παιδιά.
Brand AJAX