Ajax υγρό καθαριστικό & απολυμαντικό επιφανειών (500ml) View larger
Ajax υγρό καθαριστικό & απολυμαντικό επιφανειών (500ml)

Ajax υγρό καθαριστικό & απολυμαντικό επιφανειών (500ml)

152978 (8718951603110)

κερδίζετε 2.13 πόντους

Το Ajax Απολυμαντικό χωρίς χλώριο με την ισχυρή του σύνθεση καθαρίζει άμεσα, σε βάθος και ξεπλένεται εύκολα. Απολυμαίνει σκοτώνοντας το 99,9% των βακτηρίων. Σέβεται τις επιφάνειές και χαρίζει λάμψη.

κερδίζετε 1,14 €

ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ

3,27 €

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

2,13 €4,26 € / lt

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Λιγότερο από 5% μη ιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες, ανιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες. Άρωμα, απολυμαντικό, limonene, linalool, citronellol. 100γρ. Υγρού προϊόντος περιλαμβάνουν 0,65 γρ. χλωριούχου διδεκυλδιμεθυλαμμωνίου.
Προκαλεί σοβαρή οφθαλμική βλάβη. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια: ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, αν είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Καλέστε αμέσως το κέντρο δηλητηριάσεων ή ένα γιατρό. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα. Να χρησιμοποιείται μόνο σε καλά αεριζόμενο χώρο. Μην αναμιγνύετε με χλωρίνη: μπορεί να προκληθεί έκλυση επικίνδυνου αερίου (χλώριο). Διάθεση του περιεχομένου/περιέκτη σε κατάλληλα σημεία συλλογής. Περιέχει limonene. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση. Μην αφήνετε το προϊόν να δράσει για περισσότερο από 10 λεπτά. Μη χρησιμοποιείτε σε μάρμαρο, ασβεστόλιθο, παλιά σιδερένια μπάνια ή φθαρμένο σμάλτο. Σε περίπτωση αμφιβολίας, δοκιμάστε πρώτα σε μια μικρή επιφάνεια. Μην ψεκάζετε προς τα μάτια ή το πρόσωπο. Για επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα, ξεβγάλτε με πόσιμο νερό. 1.Γυρίστε το διακόπτη στη θέση "ON". 2.Ψεκάστε απευθείας στην επιφάνεια που θέλετε να καθαρίσετε. 3.Αφήστε το προϊόν να δράσει για 5 λεπτά. 4. Ξεβγάλτε με ένα βρεγμένο σφουγγάρι και σκουπίστε με ένα στεγνό πανί. Με καθημερινή χρήση, ξέβγαλμα των επιφανειών και σκούπισμα με ένα στεγνό πανί πετυχαίνετε άψογο αποτέλεσμα.
Μακριά από παιδιά.
Brand AJAX