Gillette αφρός ξυρίσματος series (200ml) View larger
Gillette αφρός ξυρίσματος series (200ml)

Gillette αφρός ξυρίσματος series (200ml)

155520 (8001090870995)

κερδίζετε 3.70 πόντους

Ο αφρός ξυρίσματος Gillette Series για ευαίσθητες επιδερμίδες προσφέρει πλήρη άμυνα κατά των ερεθισμών, μειώνοντας τα κοψίματα, την ερυθρότητα, το κάψιμο, το τσούξιμο και το σφίξιμο. Ο αφρός δροσίζει και καταπραΰνει την επιδερμίδα σας με αναζωογονητική δράση κατά τη διάρκεια του ξυρίσματος, ενώ είναι εμπλουτισμένος με αλόη. Η μοναδική του σύνθεση διαθέτει επιπλέον λιπαντικούς παράγοντες για απαλό ξύρισμα, σε σύντομο χρονικό διάστημα: λιγότερα τραβήγματα για πιο άνετο ξύρισμα.

κερδίζετε 1,99 €

ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ

5,69 €

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

3,70 €18,50 € / lt

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Aqua, triethanolamine, stearic acid, palmitic acid, isobutane, laureth-23, sodium lauryl sulfate, propane, parfum, menthol, benzyl salicylate, hexyl cinnamal, linalool, aloe barbadensis leaf powder.
Δοχείο υπό πίεση: Κατά τη θέρμανση μπορεί να διαρραγεί. Μακριά από θερμότητα, θερμές επιφάνειες, σπινθήρες, γυμνή φλόγα και άλλες πηγές ανάφλεξης. Μην καπνίζετε. Να μην τρυπηθεί ή καεί ακόμη και μετά τη χρήση. Να προστατεύεται από τις ηλιακές ακτίνες. Να μην εκτίθεται σε θερμοκρασίες που υπερβαίνουν τους 50 °C/122 °F. Περιέχει εύφλεκτα συστατικά σε αναλογία 3.24 % κατά μάζα.
Μακριά από παιδιά.
Brand GILLETTE