Nivea αφρός ξυρίσματος men sensitive αντρικό (250ml) View larger
Nivea αφρός ξυρίσματος men sensitive αντρικό (250ml)

Nivea αφρός ξυρίσματος men sensitive αντρικό (250ml)

103083 (4005808258314)

κερδίζετε 3.65 πόντους

Ο αφρός ξυρίσματος NIVEA MEN Sensitive προστατεύει την επιδερμίδα σας από ερεθισμούς κατά το ξύρισμα. Περιέχει 0% οινόπνευμα και δεν προκαλεί ερεθισμούς. Η εξαιρετικά απαλή σύνθεση δεν περιέχει άρωμα και είναι εμπλουτισμένη με χαμομήλι και αμαμελίδα για την περιποίηση της επιδερμίδας πριν από το ξύρισμα. Προστατεύει από τα 5 σημάδια της ευαίσθητης επιδερμίδας: κάψιμο, κοκκινίλες, ξηρότητα, αίσθηση τραβήγματος και μικροκοψίματα που προκαλεί το ξύρισμα.

κερδίζετε 1,57 €

ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ

5,22 €

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

3,65 €14,60 € / lt

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Aqua, isobutane, triethanolamine, laureth23, palmitic acid, stearic acid, glycerin | chamomilla recutita flower extract, hamamelis virginiana bark/leaf extract, maltodextrin, tocopheryl acetate, caprylic/capric triglyceride, cococaprylate/caprate, hydroxypropyl methylcellulose, peg7m, myristic acid, arachidic acid, oleic acid, potassium hydroxide, butane, propane, silica, bht, methylparaben, piroctone olamine, parfum.
Ανακινήστε καλά πριν την χρήση / κρατήστε το δοχείο όρθιο. Απλώστε σε βρεγμένο πρόσωπο και κάντε απαλό μασάζ. Για καλύτερο αποτέλεσμα χρησιμοποιήστε και τα υπόλοιπα προϊόντα της ολοκληρωμένης σειράς NIVEA® MEN για ευαίσθητη επιδερμίδα.
Brand NIVEA