Nivea gel ξυρίσματος sensitive (200ml) View larger
Nivea gel ξυρίσματος sensitive (200ml)

Nivea gel ξυρίσματος sensitive (200ml)

148549 (4005808222889)

κερδίζετε 6.18 πόντους

Το gel ξυρίσματος NIVEA MEN SENSITIVE προστατεύει την επιδερμίδα σας από ερεθισμούς κατά το ξύρισμα. Η εξαιρετικά απαλή σύνθεση δεν περιέχει άρωμα και είναι εμπλουτισμένη με χαμομήλι και αμαμελίδα για την περιποίηση της επιδερμίδας πριν από το ξύρισμα. Αφήνει την ευαίσθητη επιδερμίδα σας περιποιημένη με υγιή εμφάνιση. Προστατεύει από τους ερεθισμούς, τις κοκκινίλες και την αίσθηση καψίματος. Η απαλή σύνθεσή του δεν περιέχει οινόπνευμα. Εγκεκριμένη συμβατότητα για άνδρες με ευαίσθητη επιδερμίδα.

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

6,18 €30,90 € / lt

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Aqua, palmitic acid, triethanolamine, oleth-20, isopentane, glycerin, isopropyl palmitate | chamomilla recutita flower extract, hamamelis virginiana bark/leaf extract, maltodextrin, tocopheryl acetate, caprylic/capric triglyceride, hydroxyethylcellulose, hydroxypropyl methylcellulose, laureth-2, PEG-14 M, PEG-90 glyceryl isostearate, polyisobutene, isobutane, piroctone olamine, BHT, parfum.
Ανακινήστε καλά πριν την χρήση. Κρατήστε το δοχείο όρθιο. Απλώστε σε βρεγμένο πρόσωπο και κάντε απαλό μασάζ. Για καλύτερο αποτέλεσμα χρησιμοποιήστε και τα υπόλοιπα προϊόντα της ολοκληρωμένης σειράς NIVEA® MEN για ευαίσθητη επιδερμίδα.
Brand NIVEA