Carroten αντηλιακό spray μαλλιών protect & shine (150ml) View larger
Carroten αντηλιακό spray μαλλιών protect & shine (150ml)

Carroten αντηλιακό spray μαλλιών protect & shine (150ml)

209704 (5201314180302)

κερδίζετε 6.97 πόντους

Το Carroten πηγαίνει την καλοκαιρινή φροντίδα των μαλλιών σας ένα βήμα μπροστά, με το σπρέι περιποίησης μαλλιών, Carroten Protect & Shine, το οποίο με το μοναδικά σχεδιασμένο σύμπλεγμα βιταμινών (Α&Ε&Β5) και το Phytantriol το οποίο ενισχύει τη φυσική άμυνα της τρίχας και με τα φίλτρα UV προστατεύοντάς από τη θάλασσα και το χλώριο βοηθώντας στην προστασία από το ξεθώριασμα του χρώματος.

κερδίζετε 6,98 €

ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ

13,95 €

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

6,97 €46,47 € / lt

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Dimethicone, alcohol denat., isohexadecane, caprylyl methicone, polysilicone-15, arachis hypogaea oil, ascorbyl palmitate, beta-carotene, butyl methoxydibenzoylmethane, citric acid, daucus carota sativa extract, glyceryl oleate, glyceryl stearate, isopropyl myristate, lecithin, panthenyl triacetate, parfum, phytantriol, tocopherol, tocopheryl acetate, bht, alpha-isomethyl ionone, benzyl salicylate, coumarin, hexyl cinnamal, limonene, linalool.
Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση. Ψεκάστε ομοιόμορφα σε βρεγμένα ή στεγνά μαλλιά από απόσταση 15-20cm. Εφαρμόστε πριν από την έκθεση στον ήλιο και επαναλάβετε τακτικά. Αποφύγετε αυστηρώς την περιοχή των ματιών και την εισπνοή εκνεφωμάτων.
Brand CARROTEN