Nivea αντηλιακή κρέμα προσώπου uv mat look high, spf50 (50ml) View larger
Nivea αντηλιακή κρέμα προσώπου uv mat look high, spf50 (50ml)

Nivea αντηλιακή κρέμα προσώπου uv mat look high, spf50 (50ml)

123592 (5201178032496)

κερδίζετε 9.89 πόντους

Παρέχει άμεση και αποτελεσματική αντηλιακή προστασία από UVA/UVB κατά των ηλιακών εγκαυμάτων και της πρόωρης γήρανσης. Τεχνολογία Shine Control για Ματ όψη στην επιδερμίδα. Σύνθεση ενισχυμένη με αντιοξειδωτικά φυσικής προέλευσης που υποστηρίζουν τους φυσικούς μηχανισμούς άμυνας της επιδερμίδας. Η καινοτόμα και ελαφριά σύνθεσή της απορροφά τη λιπαρότητα της επιδερμίδας και χαρίζει βελούδινη υφή χωρίς κατάλοιπα. Φιλικό με την επιδερμίδα στο περίγραμμα των ματιών και οφθαλμολογικά ελεγμένο.

κερδίζετε 6,60 €

ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ

16,49 €

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

9,89 €197,80 € / lt

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Aqua, homosalate, butyl methoxydibenzoylmethane, ethylhexyl salicylate, butylene glycol dicaprylate/dicaprate, alcohol denat., bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, ethylhexyl triazone, isopropyl palmitate, phenylbenzimidazole sulfonic acid, silica, tapioca starch, diethylamino hydroxybenzoyl hexyl benzoate, behenyl alcohol, cetearyl alcohol, methylpropanediol, glycerin, glycyrrhiza inflata root extract, tocopheryl acetate, sodium stearoyl glutamate, xanthan gum, carbomer, acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, dimethicone, sodium chloride, sodium hydroxide, trisodium edta, ethylhexylglycerin, phenoxyethanol, linalool, limonene, benzyl alcohol, alpha-isomethyl ionone, geraniol, citronellol, coumarin, parfum.
Εφαρμόστε αρκετή ποσότητα πριν από την έκθεση στον ήλιο. Ανανεώνετε συχνά, ειδικά μετά το κολύμπι, την εφίδρωση και το σκούπισμα, για να διατηρήσετε την αρχική προστασία. Η μείωση της ποσότητας θα μειώσει σημαντικά το επίπεδο προστασίας. Μην εκτίθεστε για πολλή ώρα στον ήλιο, ακόμα και μετά τη χρήση αντηλιακού προϊόντος. Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο αποτελεί σοβαρή απειλή για την υγεία. Μην αφήνετε τα βρέφη και τα μικρά παιδιά να εκτίθενται άμεσα στην ηλιακή ακτινοβολία. Αποφεύγετε την επαφή με τα μάτια. Επιτρέψτε την πλήρη απορρόφηση και αποφύγετε την άμεση επαφή με υφάσματα και σκληρές επιφάνειες για να αποφύγετε τους λεκέδες.
Brand NIVEA