Veet αποτριχωτική ταινία κρύου κεριού για πρόσωπο κανονικό δέρμα (20τεμ.) View larger
Veet αποτριχωτική ταινία κρύου κεριού για πρόσωπο κανονικό δέρμα (20τεμ.)

Veet αποτριχωτική ταινία κρύου κεριού για πρόσωπο κανονικό δέρμα (20τεμ.)

112853 (8002990840125)

κερδίζετε 6.21 πόντους

Πλέον η αποτρίχωση του προσώπου γίνεται στη στιγμή. Τώρα μπορείτε να φτάσετε στη ρίζα με τις Έτοιμες για Χρήση Ταινίες Κεριού Veet® Expert για το Πρόσωπο και τα Μαντηλάκια Perfect Finish, αφού είναι ο καλύτερος τρόπος να απαλλαγείτε από τα τριχωτά σημεία που εμφανίζονται από το πουθενά! Οι μικρές ταινίες κεριού Veet είναι ιδανικές για τα δύσκολα εκείνα σημεία του προσώπου σας καθώς και για διορθωτικές κινήσεις σε ολόκληρο το σώμα.

κερδίζετε 0,69 €

ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ

6,90 €

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

6,21 €0,31 € / τεμ.

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Ταινίες κεριού: hydrogenated styrene/methyl styrene/indene copolymer, paraffinum liquidum, silica, polyethylene, pentaerythrityl tetra-di-t-butylhydroxyhydrocinnamate, parfum, butyrospermum parkii butter, limonene, citric acid, ci 77891, ci 15850. Μαντηλάκια: paraffinum liquidum, hexyldecyl stearate, camelina sativa seed oil, argania spinosa kernel oil, parfum, benzyl salicylate, hexyl cinnamal, linalool.
Πριν χρησιμοποιήσετε τις ταινίες κρύου κεριού veet, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες και τις προφυλάξεις της συσκευασίας. Βεβαιωθείτε οτι η επιδερμίδα είναι εντελώς καθαρή και στεγνή πριν εφαρμόσετε τις ταινίες. Μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε κάθε ταινία περισσότερες φορές ώσπου να χάσει την κολλητικότητα της. Δε χρειάζεται να τρίψετε τις ταινίες ανάμεσα στα χέρια για να τις ξεχωρίσετε! Μπορείτε να πετύχετε εξαιρετικά αποτελέσματα σε μόνο 4 εύκολα βήματα: 1. Ξεχωρίστε τις δύο διπλές ταινίες χρησιμοποιώντας τη γραμμή κοπής. Τραβήξτε προσεκτικά τις ταινίες χρησιμοποιώντας τις στρογγυλεμένες προς τα έξω άκρες. 2. Εφαρμόστε μια ταινία στο δέρμα προς την κατεύθυνση που μεγαλώνει η τρίχα. Με το στρογγυλό μέρος στην κατεύθυνση που μεγαλώνει η τρίχα, βεβαιωθείτε ότι το κερί κολλάει καλά. Τοποθετούμε μια ταινία με ένα ήμισυ στο πάνω χείλος και τρίβουμε επανειλημμένα στην κατεύθυνση που μεγαλώνει η τρίχα (μακριά από τη μύτη). 3. Κρατήστε την άκρη της ταινίας. Κρατήστε το δέρμα τεντωμένο. Τραβήξτε την ταινία πίσω όσο γρήγορα μπορείτε! Με μια απότομη κίνηση κοντά στο δέρμα 4. Μετά την αποτρίχωση, καθαρίστε το κερί που έμεινε στο δέρμα σας με ένα μαντηλάκι perfect finish με argan oil για τέλειο αποτέλεσμα. Κατάλληλες για χρήση στο άνω χείλος, τα μάγουλα και το πηγούνι. Κατάλληλες και για χρήση στα πόδια, τα χέρια, τις μασχάλες και τη γραμμή του μπικίνι. Ακατάλληλη για χρήση στο κεφάλι, το πρόσωπο, τα μάτια, τα αυτιά, γύρω από τον πρωκτό, τα γεννητικά όργανα και τις θηλές ή άλλα μέρη του σώματος. Μην χρησιμοποιείτε σε κιρσούς, ουλές, κρεατοελιές, κηλιδωμένη, τραυματισμένη, ερεθισμένη, ηλιοκαμένη επιδερμίδα ή σε επιδερμίδα που είχε ανεπιθύμητη αντίδραση από κερί αποτρίχωσης στο παρελθόν.
Κρατήστε μακριά από τα παιδιά. Φυλάξτε τυχόν υπόλοιπες ταινίες σε ξηρό και δροσερό μέρος.
Brand VEET