Veet αποτριχωτική ταινία κρύου κεριού για ποδιά υποαλλεργικό (16τεμ.) View larger
Veet αποτριχωτική ταινία κρύου κεριού για ποδιά υποαλλεργικό (16τεμ.)

Veet αποτριχωτική ταινία κρύου κεριού για ποδιά υποαλλεργικό (16τεμ.)

138887 (8056860820526)

κερδίζετε 8.08 πόντους

Με τις Veet® Ταινίες Αποτρίχωσης Κρύο Κερί για πόδια και σώμα με υποαλλεργική σύνθεση μπορείτε να έχετε άμεση απολέπιση και απαλότητα που διαρκεί. Είναι ειδικά σχεδιασμένες με την φόρμουλα Easy Gel για να αγκαλιάζει το δέρμα και να αφαιρεί ακόμα και τις πιο κοντές τρίχες (1,5mm). Αφαιρεί τις τρίχες από τη ρίζα και χαρίζει απαλότητα για έως 28 μέρες έτσι σου δίνει τη σιγουριά να πετύχεις εξαιρετικά αποτελέσματα από την 1η φορά, ακόμα και αν δεν έχεις εμπειρία με τις ταινίες κεριού .

κερδίζετε 0,90 €

ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ

8,98 €

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

8,08 €0,51 € / τεμ.

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΕΡΙΟΥ: hydrogenated styrene/methyl styrene/indene copolymer, paraffinum liquidum, silica, polyethylene, pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate. ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ: paraffinum liquidum, hexyldecyl stearate, parfum, tocopheryl acetate, limonene.
Κατάλληλες για χρήση στα πόδια, τα χέρια, τις μασχάλες και τη γραμμή του μπικίνι. ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ για χρήση στο κεφάλι, το πρόσωπο, τα μάτια, τα αυτιά, γύρω από τον πρωκτό, τα γεννητικά όργανα και τις θηλές ή άλλα μέρη του σώματος. Μην χρησιμοποιείτε σε κιρσούς, ουλές, κρεατοελιές, κηλιδωμένη, τραυματισμένη, ερεθισμένη, ηλιοκαμένη επιδερμίδα ή σε επιδερμίδα που είχε ανεπιθύμητη αντίδραση από κερί αποτρίχωσης στο παρελθόν. Αφήνετε πάντα 72 ώρες ανάμεσα στις αποτριχώσεις. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν τη χρήση αν παίρνετε φάρμακα που μπορούν να επηρεάσουν την επιδερμίδα, ή αν πάσχετε από κάποια δερματολογική πάθηση αποτρίχωση με κερί είναι ακατάλληλη για ηλικιωμένους, διαβητικούς ή άτομα που λαμβάνουν ρετινοειδή από το στόμα. Αν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ κερί στο παρελθόν, σας συνιστούμε να ξεκινήσετε αφαιρώντας τις τρίχες από τα πόδια. Μόνο όταν έχετε εμπειρία συνεχίστε σε ευαίσθητες περιοχές όπως μπικίνι και μασχάλες. Πριν από τη χρήση βεβαιωθείτε ότι η επιδερμίδα είναι στεγνή, χωρίς ερεθισμούς, χωρίς κρέμες, έλαια ή αποσμητικό.
Φυλάξτε τυχόν υπόλοιπες ταινίες σε ξηρό και δροσερό μέρος. Κρατήστε μακριά από τα παιδιά.
Brand VEET