Garnier ενυδατική κρέμα προσώπου hyaluronic aloe gelly κανονική επιδερμίδα (50ml) View larger
Garnier ενυδατική κρέμα προσώπου hyaluronic aloe gelly κανονική επιδερμίδα (50ml)

Garnier ενυδατική κρέμα προσώπου hyaluronic aloe gelly κανονική επιδερμίδα (50ml)

153569 (3600542398237)

κερδίζετε 7.40 πόντους

Η Κρέμα Hyaluronic Aloe Jelly είναι μια ενυδατική κρέμα εμπλουτισμένη με βιολογική αλόη και ενισχυμένη με υαλουρονικό οξύ φυσικής προέλευσης. Χαρίζει 48ωρη ενυδάτωση, καταπραΰνει και τονώνει την επιδερμίδα. H βιολογική αλόη, ενυδατώνει εντατικά και δροσίζει την επιδερμίδα. Tο υαλουρονικό οξύ, "κλειδώνει" την υγρασία και τονώνει την επιδερμίδα. Η Garnier είναι εγκεκριμένη από το Leaping Bunny Programme του Cruelty Free International.

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

7,40 €148,00 € / lt

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Aqua/water, glycerin, propanediol, alcohol denat., pentylene glycol, aloe barbadensis leaf juice powder, vitis vinifera fruit water/grape fruit water, sodium hyaluronate, sodium hydroxide, caprylyl glycol, polyglyceryl-10 laurate, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, salicylic acid, parfum/fragrance (f.i.l. b216915/1).
Χρήσεις για πολλαπλά οφέλη: 1. Σαν κρέμα ημέρας: Εφαρμόστε σε καθαρή επιδερμίδα για 48ωρη ενυδάτωση και φρέσκια επιδερμίδα. 2. Σαν κρέμα νύχτας: Εφαρμόστε σε καθαρή επιδερμίδα για εντατική επαναφορά της υγρασίας και ορατά ξεκούραστη επιδερμίδα το πρωί. 3. Σαν Μάσκα: Εφαρμόστε μια γενναιόδωρη στρώση στην επιδερμίδα για ένα boost ενυδάτωσης και τόνωσης. Αφήστε για 3 λεπτά. Εάν χρειαστεί αφαιρέστε την επιπλέον ποσότητα προϊόντος με ένα βαμβάκι. Αποφύγετε την εφαρμογή στα μάτια και το περίγραμμα των χειλιών.
Brand GARNIER