NIVEA ΡΟΔΟΝΕΡΟ MICELLAIR ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ (400ml) View larger
NIVEA ΡΟΔΟΝΕΡΟ MICELLAIR ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ (400ml)

NIVEA ΡΟΔΟΝΕΡΟ MICELLAIR ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ (400ml)

137122 (4005900562029)

κερδίζετε 7.87 πόντους

Το NIVEA MicellAIR Νερό Καθαρισμού και Ντεμακιγιάζ με Ροδόνερο 2 Φάσεων από τη NIVEA, καθαρίζει σε βάθος τους ρύπους από την επιδερμίδα του προσώπου και απομακρύνει αποτελεσματικά το αδιάβροχο και επίμονο μακιγιάζ. Για αναζωογονητικά καθαρή και λεία επιδερμίδα, που αναπνέει. Δοκιμάστε να το συνδυάσετε με τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς NIVEA MicellAIR Rose Water για επιδερμίδα που ανθίζει! Συμβατότητα με την επιδερμίδα δερματολογικά και οφθαλμολογικά εγκεκριμένη.

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

7,87 €19,68 € / lt

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Aqua, isododecane, glycerin, C15-19 alkane, coco-caprylate/caprate, sodium chloride, phenoxyethanol, trisodium EDTA, isopropyl palmitate, caprylyl/capryl glucoside, benzethonium chloride, rosa damascena flower water, potassium sorbate, sodium benzoate, sorbic acid, sodium sulfate, linalool, geraniol, citronellol, limonene, methyl benzoate, BHT, tocopherol, parfum, CI 16035, CI 61570.
Χρησιμοποιήστε πρωί και βράδυ πιέζοντας απαλά με ένα βαμβάκι ενώ κρατάτε τα μάτια κλειστά. Με ένα δεύτερο βαμβάκι εφαρμόστε στο υπόλοιπο πρόσωπο. Δεν χρειάζεται να ξεβγάλετε.
Brand NIVEA