Ωμέγα ρύζι μπονέτ special για σπυρωτό πιλάφι & ριζότο (500g) View larger
Ωμέγα ρύζι μπονέτ special για σπυρωτό πιλάφι & ριζότο (500g)

Ωμέγα ρύζι μπονέτ special για σπυρωτό πιλάφι & ριζότο (500g)

107994 (5201237202044)

κερδίζετε 2.08 πόντους

Το Ελληνικό Ρύζι ΩΜΕΓΑ Special Bonnet αποτελεί ένα ρύζι εξαιρετικής ποιότητας αυστηρά επιλεγμένο από τους ορυζώνες της Θεσσαλονίκης με βάση τα αυστηρά κριτήρια της ΩΜΕΓΑ και κατόπιν αλλεπάλληλων ποιοτικών ελέγχων . Διακρίνεται για το κιτρινωπό (υποκίτρινο) χρώμα του που οφείλεται στην ειδική υγροθερμική επεξεργασία στοχεύοντας στη διατήρηση των ενεργών θρεπτικών συστατικών του. Αποτελεί την καλύτερη επιλογή για σπυρωτό ρύζι.

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

2,08 €4,16 € / kg

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

100% ρύζι bonnet.
1. Για σπυρωτό πιλάφι, πριν το βράσιμο, ξεπλένουμε το ρύζι μέσα σε σουρωτήρι κάτω από τρεχούμενο νερό (ρύζι bonnet, γλασσέ, νυχάκι). 2. Η σωστή αναλογία ρυζιού - νερού ή ζωμού, είναι 1 μέρος ρύζι με 2½ μέρη νερό ή ζωμό. 3. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. 4. Ο χρόνος βρασμού είναι κατά μέσο όρο στα 12-18 λεπτά. 5. Αφού βράσει το ρύζι αφού κατεβάσουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, τη σκεπάζουμε με μια καθαρή βαμβακερή πετσέτα για να τραβήξει τους υδρατμούς και να κρατήσει το ρύζι αφράτο μέχρι τη στιγμή του σερβιρίσματος.
Η διατήρηση και χρήση του προϊόντος μετά το άνοιγμα της συσκευασίας γίνεται σε ξηρό χώρο, με χαμηλές θερμοκρασίες, απαλλαγμένο από έντομα και χωρίς έκθεση στον ήλιο.
Brand ΩΜΕΓΑ