Ωμέγα ρύζι καρολίνα special για σπανακόρυζο & μυδοπίλαφο (500g) View larger
Ωμέγα ρύζι καρολίνα special για σπανακόρυζο & μυδοπίλαφο (500g)

Ωμέγα ρύζι καρολίνα special για σπανακόρυζο & μυδοπίλαφο (500g)

107991 (5201237202013)

κερδίζετε 1.92 πόντους

Το Ρύζι Καρολίνα της ΩΜΕΓΑ παράγεται από Έλληνες παραγωγούς. Συλλέγεται κάτω από τα αυστηρά κριτήρια της ΩΜΕΓΑ συνοδεύει παραδοσιακά όλες τις γευστικές στιγμές μας. Ξεχωρίζει για το χαρακτηριστικό λευκό του χρώμα και μεσόσπερμο σχήμα του. Είναι ιδανικό για συνταγές όπως ριζότο και γεμιστά και γενικότερα φαγητά φούρνου προσδίδοντας τέλεια υφή και γεύση. Είναι πλούσια πηγή θρεπτικών συστατικών, πρωτεϊνών, υδατανθράκων και αμινοξέων τροφοδοτώντας τον οργανισμό, τους μυϊκούς ιστούς και τα κύτταρα.

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

1,92 €3,84 € / kg

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

100% ρύζι καρολίνα.
1. Η σωστή αναλογία ρυζιού - νερού ή ζωμού, είναι 1 μέρος ρύζι με 2½ μέρη νερό ή ζωμό. 2. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. 3. Ο χρόνος βρασμού είναι κατά μέσο όρο στα 12-18 λεπτά. 4. Αφού βράσει το ρύζι αφού κατεβάσουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, τη σκεπάζουμε με μια καθαρή βαμβακερή πετσέτα για να τραβήξει τους υδρατμούς και να κρατήσει το ρύζι αφράτο μέχρι τη στιγμή του σερβιρίσματος.
Η διατήρηση και χρήση του προϊόντος μετά το άνοιγμα της συσκευασίας γίνεται σε ξηρό χώρο, με χαμηλές θερμοκρασίες, απαλλαγμένο από έντομα και χωρίς έκθεση στον ήλιο.
Brand ΩΜΕΓΑ