Soupline μαλακτικό ρούχων συμπυκνωμένο garden 1250ml (56μεζ.) View larger
Soupline μαλακτικό ρούχων συμπυκνωμένο garden 1250ml (56μεζ.)

Soupline μαλακτικό ρούχων συμπυκνωμένο garden 1250ml (56μεζ.)

204855 (8718951595729)

κερδίζετε 4.07 πόντους

Το συμπυκνωμένο μαλακτικό Soupline Mediterranean Garden σας προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία εκλεπτυσμένων αρωμάτων που έχουν δημιουργηθεί από πολύτιμα αιθέρια έλαια εκλεκτών λουλουδιών, που θα σας ταξιδέψουν στους ομορφότερους κήπους του κόσμου.
Η νέα 3D τεχνολογία αρώματος χαρίζει καταπληκτική αίσθηση φρεσκάδας και διαρκή απελευθέρωση αρωμάτων ώστε τα ρούχα σας να παραμένουν σαν φρεσκοπλυμένα μέχρι να τα φορέσετε.

κερδίζετε 3,33 €

ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ

7,40 €

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

4,07 €0,07 € / μεζ.

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Περιέχει λιγότερο από 5% κατιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες. Άρωμα, lactic acid, linalool, benzyl salicylate, hexyl cinnamal, alpha-isomethyl ionone, benzyl alcohol, coumarin, citronellol.
Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε καλά με άφθονο νερό. Μην το καταπίνετε. Σε περίπτωση κατάποσης, συμβουλευτείτε αμέσως το γιατρό σας. Προσθέστε το συμπυκνωμένο μαλακτικό ρούχων Soupline στην ειδική θήκη του πλυντηρίου σας στην αρχή της πλύσης η κατά τη διάρκεια του τελευταίου ξεβγάλματος. Για πλύσιμο στο χέρι, δόση 10 ml στα 5 Λίτρα νερού. 56 μεζούρες για πλύσεις βάρους 4 με 5 κιλών. Να μην το ρίχνετε ποτέ απευθείας πάνω στα ρούχα.
Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά. Κρατήστε το προϊόν μακριά από συνθήκες παγετού.
Brand SOUPLINE