Tesori d'oriente μαλακτικό ρούχων συμπυκνωμένο white musk 760ml (38μεζ.) View larger
Tesori d'oriente μαλακτικό ρούχων συμπυκνωμένο white musk 760ml (38μεζ.)

Tesori d'oriente μαλακτικό ρούχων συμπυκνωμένο white musk 760ml (38μεζ.)

151459 (8008970055275)

κερδίζετε 3.73 πόντους

Τα μεθυστικά και ξεχωριστά αρώματα της μάρκας Tesori D'Oriente αγκαλιάζουν μοναδικά τα ρούχα και τα λευκά σας είδη. Ανακαλύψτε το White Musk από τον εξωτικό λευκό μόσχο που χαρίζει ένα έντονο και ιδιαίτερο κεχριμπαρένιο άρωμα που διαρκεί. Η κρεμώδης σύνθεση χωρίς χρωστικές του Tesori D'Oriente, αποδεσμεύει σταδιακά το άρωμα χάρη στην τεχνολογία των πολύτιμων μικροκαψουλών, διατηρώντας απαλά τα ρούχα και διευκολύνοντας έτσι το σιδέρωμα τους.

κερδίζετε 3,05 €

ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ

6,78 €

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

3,73 €0,10 € / μεζ.

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Περιέχει 2-μεθυλισοθειαζολ-3(2h)-όνη, λιναλοόλη, κουμαρίνη, κιτρονελλόλη, γερανιόλη, οξικός λιναλυνεστέρας, σαλικυλικό βενζύλιο, 3-(4-ισοβουτυλο-2-μεθυλοφαινυλο)προπανάλη, 2-(4 -τριτ -βουτυλοβενζυλο)προπιοναλδεΰδη,ισοευγενόλη. Περιέχει τουλάχιστον 5% αλλά κάτω του 15% κατιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες. Περιέχει αρωματικές ουσίες (linalool, coumarin, citronellol, geraniol, benzyl salicylate, butylphenyl methylpropional, hexyl cinnamal, cinnamyl alcohol, alpha isomethyl ionone), συντηρητικά (methylisothiazolinone, benzisothiazolinone).
ΜΗΝ τοποθετείτε το προϊόν απευθείας επάνω στα ρούχα. Ακολουθείστε την συνιστώμενη δοσολογία που αναγράφεται στην ετικέτα του προϊόντος. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική δερματική αντίδραση. Επιβλαβές για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις. Να αποφεύγεται η ελευθέρωση στο περιβάλλον. Να φοράτε προστατευτικά γάντια. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ: Πλύντε με άφθονο νερό και σαπούνι. Εάν παρατηρηθεί ερεθισμός του δέρματος ή εμφανιστεί εξάνθημα: Συμβουλευθείτε/Επισκεφθείτε γιατρό. Διάθεση του περιεχομένου/περιέκτη σύμφωνα με τους τοπικούς/περιφερειακούς/εθνικούς/διεθνείς κανονισμούς.
Μακριά από παιδιά.
Brand TESORI D'ORIENTE