ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΞΟ ΔΙΧΡΩΜΕΣ (500g) View larger
ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΞΟ ΔΙΧΡΩΜΕΣ (500g)

ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΞΟ ΔΙΧΡΩΜΕΣ (500g)

210456 (5201262221959)

κερδίζετε 5.70 πόντους

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

5,70 €11,40 € / kg

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Γλυκοπατάτα (λευκή και πορτοκαλί, σε ισόποση αναλογία), φυτικό έλαιο (φοινικέλαιο). Η πρώτη ύλη προέρχεται από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου (Ε.Α.Σ).
Στο τηγάνι: Σε ρηχό τηγάνι ζεσταίνετε 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο και τηγανίζετε τις πατάτες τμηματικά, χωρίς να τις ξεπαγώσετε (250g τη φορά). Τηγανίζετε τις πατάτες για 10 λεπτά περίπου, μέχρι να αποκτήσουν ρόδινο χρώμα και τραγανή υφή. Τις βγάζετε με τρυπητή κουτάλα και τις απλώνετε σε πιατέλα στρωμένη με απορροφητικό χαρτί για να στραγγίσουν. Στο air fryer ( φριτέζα αέρος 1800 W): Τοποθετείτε το περιεχόμενο ολόκληρης της συσκευασίας (500g) στον κάδο του air fryer, χωρίς να το ξεπαγώσετε. Πασπαλίζετε προαιρετικά τις πατάτες με λίγο ελαιόλαδο. Ψήνετε στους 200 ? για 15', ανακινώντας τις πατάτες ενδιάμεσα, μέχρι να αποκτήσουν ρόδινο χρώμα και τραγανή υφή. Στον φούρνο: Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 220?, στον αέρα. Απλώνετε σε ταψί και λαδόκολλα το περιεχόμενο της συσκευασίας χωρίς να το ξεπαγώσετε. Περιχύνετε τις πατάτες με 1/3 του φλιτζανιού ελαιόλαδο και τις ψήνετε στη μεσαία θέση του φούρνου, για 25 λεπτά. Οι οδηγίες είναι ενδεικτικές. Προσαρμόστε τον χρόνο μαγειρέματος ανάλογα με την ποσότητα και τη συσκευή σας.
Brand ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ