Purina τροφή γάτας ξηρά one bifensis adult κοτόπουλο & δημητριακά (1.5kg) View larger
Purina τροφή γάτας ξηρά one bifensis adult κοτόπουλο & δημητριακά (1.5kg)

Purina τροφή γάτας ξηρά one bifensis adult κοτόπουλο & δημητριακά (1.5kg)

151835 (8445290103284)

κερδίζετε 10.78 πόντους

Η PURINA ONE ADULT έχει ένα διατροφικό προφίλ ειδικά σχεδιασμένο για γάτες ενός έτους και πάνω. Το ισορροπημένο μικρωβίωμα του εντέρου είναι απαραίτητο για την καλή υγεία της γάτας σας. Έχει άμεσο αντίκτυπο στο ανοσοποιητικό της σύστημα. Η ισορροπία των μικροοργανισμών είναι σημαντική για να έχει θετική επίδραση στην πεπτική υγεία, το ανοσοποιητικό σύστημα και τη γενική ευεξία της γάτας.

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

10,78 €7,19 € / kg

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Κοτόπουλο (17%) (συμπεριλαμβανομένου οστών, κρέατος και δέρματος), αποξηραμένη πρωτεΐνη πουλερικών, σιτάρι (16%), καλαμπόκι, άλευρο σόγιας, γλουτένη σίτου, ζωικά λίπη, άλευρο πρωτεΐνης αραβοσίτου, αποξηραμένη ρίζα σικορέ (2%), σιμιγδάλι αραβοσίτου, ανόργανα άλατα, υδρολυμένες πρωτεΐνες (με πρόσθετο επεξεργασμένο με θερμότητα lactobacillus delbrueckii και σκόνη fermentum 0.025%), ζύμες.
Οι συνιστώμενες ημερήσιες ποσότητες θα πρέπει να προσαρμόζονται ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, τα επίπεδα δραστηριότητας της γάτας και τη φυσική της κατάσταση. Θα πρέπει πάντοτε να υπάρχει διαθέσιμο καθαρό, φρέσκο, πόσιμο νερό. Αν προσφέρετε για πρώτη φορά στη γάτα σας PURINA ONE, σας συνιστούμε να κάνετε την αλλαγή σταδιακά, αναμιγνύοντας την PURINA ONE με την τροφή που τρώει και αυξάνοντας την ποσότητα σε διάστημα 7 ημερών, για να επιτρέψετε στο πεπτικό σύστημα της γάτας σας να προσαρμοστεί στην αλλαγή.
Το προϊόν διατηρείται σε μέρος ξηρό και δροσερό.
Brand PURINA