Purina τροφή γάτας ξηρά one bifensis adult σολομός & δημητριακά (1.5kg) View larger
Purina τροφή γάτας ξηρά one bifensis adult σολομός & δημητριακά (1.5kg)

Purina τροφή γάτας ξηρά one bifensis adult σολομός & δημητριακά (1.5kg)

150958 (8445290103307)

κερδίζετε 10.78 πόντους

Πλήρης τροφή για ενήλικες γάτες Purina One Adult Σολομός & Δημητριακά 1,5kg.
Η PURINA ONE BIFENSIS® περιέχει, μαζί με τα λειτουργικά βακτήρια, όλα τα βασικά συστατικά που χρειάζεται η γάτα σας, περιλαμβανομένων των λιπαρών οξέων Ωμέγα 6. Η σύνθεσή του για διπλή άμυνα λειτουργεί παράλληλα εσωτερικά, συμβάλλοντας στην υποστήριξη της φυσικής παραγωγής αντισωμάτων της γάτας σας και εξωτερικά διατηρώντας υγιές το δέρμα και το τρίχωμα της γάτας σας.

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

10,78 €7,19 € / kg

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Σολομός (17%) (συμπεριλαμβανομένου κεφαλιού, οστών και κρέατος), αποξηραμένη πρωτεΐνη πουλερικών, σιτάρι (16%), καλαμπόκι, άλευρο σόγιας, γλουτένη σίτου, ζωικά λίπη, άλευρο πρωτεΐνης αραβοσίτου, αποξηραμένη ρίζα σικορέ (2%), σιμιγδάλι αραβοσίτου, αποξηραμένος πολτός τεύτλου, ανόργανα άλατα, υδρολυμένες πρωτεΐνες (με πρόσθετο επεξεργασμένο με θερμότητα lactobacillus delbrueckii και σκόνη fermentum 0.025%), ζύμες.
Συνιστώμενη ημερήσια ποσότητα: Βάρος γάτας: 2-4kg, προσφέρετε 30-60g. Βάρος γάτας: 4-6kg, προσφέρετε 60-85g. Βάρος γάτας: 6-8kg, προσφέρετε 85-115g. Οι προτεινόμενες ημερήσιες ποσότητες θα πρέπει να προσαρμόζονται ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, το επίπεδο δραστηριότητας της γάτας και τη φυσική της κατάσταση. Θα πρέπει πάντοτε να υπάρχει διαθέσιμο καθαρό, φρέσκο, πόσιμο νερό. Ανακαλύψτε επίσης την υψηλής ποιότητας σε διατροφή Purina ONE σε υγρή τροφή, με μια σειρά από νόστιμες συνταγές ειδικές για να καλύψετε τις προσαρμοσμένες ανάγκες της γάτας σας.
Brand PURINA