PLANET ΥΓΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΦΡΟΥΤΩΝ & ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ VEGGIE WASH - Οικολογικά (450ml) View larger
PLANET ΥΓΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΦΡΟΥΤΩΝ & ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ VEGGIE WASH - Οικολογικά (450ml)

PLANET ΥΓΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΦΡΟΥΤΩΝ & ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ VEGGIE WASH - Οικολογικά (450ml)

141453 (5201321919728)

κερδίζετε 2.92 πόντους

Το υγρό καθαρισμού φρούτων και λαχανικών MyPlanet VeggieWash χάρη στην ειδικά
σχεδιασμένη σύνθεσή του αφαιρεί με ασφάλεια χώμα, βακτήρια & φυτοφάρμακα.
Καθαρίζει όλες τις κατηγορίες φρούτων και λαχανικών χωρίς να αφήνει οσμή, γεύση, ή χημικά υπολείμματα και είναι εύκολο στο ξέβγαλμα. Με 100% ενεργά συστατικά φυτικής προέλευσης και χωρίς περιττά χημικά πρόσθετα (άρωμα, χρώμα, πετροχημικά, αλλεργιογόνα) που θα μπορούσαν να είναι επιβλαβείς για την υγεία.

κερδίζετε 0,73 €

ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ

3,65 €

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

2,92 €6,49 € / lt

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Λιγότερο από 5%: ανιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες, μη ιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες, σαπούνι. Επίσης περιέχει: phenoxyethanol, benzisothiazolinone.
Γεμίστε με νερό το νεροχύτη ή κάποιο σκεύος. Διαλύστε το προϊόν σύμφωνα με τη συνιστώμενη δοσολογία. Βυθίστε τα φρούτα / λαχανικά και αναδεύστε με το χέρι σας. Αδειάστε το νερό και στη συνέχεια ξεβγάλετε καλά τα φρούτα / λαχανικά με τρεχούμενο νερό. Δοσολογία: 2 δόσεις για κάθε 1 lt νερού (1 δόση 1 πίεση αντλίας). 1 δόση 1,5 - 2ml.
Διατηρείτε το προϊόν στην αρχική του συσκευασία σε καλά αεριζόμενο χώρο. Αποφύγετε την αποθήκευση σε χώρους με υψηλή θερμοκρασία, άμεσο ηλιακό φως, υγρασία, πηγές ανάφλεξης ή στην ύπαιθρο. Φυλάσσετε τα ανοιγμένα δοχεία σε όρθια θέση για αποφυγή οποιασδήποτε διαρροής.
Brand PLANET