Planet spray απολυμαντικό πολυκαθαριστικό γενικής χρήσης orange blossom (600ml) (25% φθηνότερα) View larger
Planet spray απολυμαντικό πολυκαθαριστικό γενικής χρήσης orange blossom (600ml) (25% φθηνότερα)

Planet spray απολυμαντικό πολυκαθαριστικό γενικής χρήσης orange blossom (600ml) (25% φθηνότερα)

153917 (5201321941125)

κερδίζετε 2.55 πόντους

Το γενικής χρήσης MyPlanet χάρη στην ειδικά σχεδιασμένη σύνθεσή του καθαρίζει και απολυμαίνει χωρίς να χρειάζεται ξέβγαλμα όλους τους χώρους του σπιτιού. Καθαρίστε και απολυμάνετε με ασφάλεια παιδικά παιχνίδια, αλλαξιέρες και καρεκλάκια. Σκοτώνει Coronaviruses και 99,9% των βακτηριδίων και ιούς. Δεν περιέχει αντιβακτηριακούς παράγοντες όπως chlorine και quats ή άλλες περιττές συνθετικές ουσίες όπως oxidisers και aldehydes που θα μπορούσαν να είναι επιβλαβείς για την υγεία.

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

2,55 €4,25 € / lt

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Λιγότερο από 5%: μη ιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες. Επίσης περιέχει: απολυμαντικά, phenoxyethanol, αρωματικές ουσίες. Απολυμαντικοί παράγοντες σε 100g προϊόντος: 3,0g γαλακτικό οξύ, 0,06g Ν-(3-αμινοπροπυλο)-N-δωδεκυλοπροπανο-1,3-διαμίνη.
Ψεκάστε από περίπου 20cm μέχρι να καλυφθεί πλήρως η επιφάνεια ή το αντικείμενο που θέλετε να απολυμάνετε. Αφήστε το προϊόν να δράσει για 10' και σκουπίστε με ένα νωπό καθαρό πανί. Για επιφάνειες προετοιμασίας φαγητού και παιδικά παιχνίδια: Ψεκάστε από περίπου 20cm μέχρι να καλυφθεί πλήρως η επιφάνεια ή το αντικείμενο που θέλετε να απολυμάνετε. Αφήστε το προϊόν να δράσει για 10' και μετά ξεβγάλτε με νερό.
Διατηρείτε το προϊόν στην αρχική του συσκευασία σε καλά αεριζόμενο χώρο. Αποφύγετε την αποθήκευση σε χώρους με υψηλή θερμοκρασία, άμεσο ηλιακό φως, υγρασία, πηγές ανάφλεξης ή στην ύπαιθρο. Φυλάσσετε τα ανοιγμένα δοχεία σε όρθια θέση για αποφυγή οποιασδήποτε διαρροής.
Brand PLANET