L'oreal βαφή μαλλιών excellence Νο. 5 (48ml) View larger
L'oreal βαφή μαλλιών excellence Νο. 5 (48ml)

L'oreal βαφή μαλλιών excellence Νο. 5 (48ml)

111811 (5601036205589)

κερδίζετε 11.47 πόντους

Η Excellence Creme της L'Oreal Paris, είναι η πρώτη μας βαφή με ειδική σύνθεση που δεν στάζει και φόρμουλα εμπλουτισμένη με Προκερατίνη, αναδομεί και αναζωογονεί τα μαλλιά. Με τη νέα ρουτίνα θρέφει και προσταστεύει τα μαλλιά, αφήνοντάς τα μεταξένια και απαλά. Χαρίζει εντυπωσιακό χρώμα, χωρίς ούτε μια λευκή τρίχα!

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

11,47 €238,96 € / lt

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Aqua / water, hydrogen peroxide, cetearyl alcohol, sodium salicylate, trideceth-2 carboxamide mea, phosphoric acid, ceteareth-25, tetrasodium etidronate, tetrasodium pyrophosphate, glycerin (f.i.l. c202318/2).
Μην ξεχνάτε να κάνετε το τεστ προειδοποίησης αλλεργίας 48 ώρες πριν να βάψετε τα μαλλιά σας. Όλες οι οδηγίες βρίσκονται στο φυλλάδιο οδηγιών μέσα στη συσκευασία. Τοποθετήστε στου ώμους σας μια πετσέτα, για να αποφύγετε λεκέδες από την εφαρμογή της βαφής. Βήμα 1 : Αναμείξτε την κρέμα βαφή εμπλουτισμένη με serum, με την οξειδωτική κρέμα και εφαρμόστε με το ειδικό απλικατέρ σε στεγνά/ μη λουσμένα μαλλιά, αφού πρώτα τα έχετε χωρίσει σε 4 μεγάλες τούφες. Ξεκινάτε από τις ρίζες και έπειτα προχωράτε στα μήκη και τις άκρες. Περιμένετε 30 λεπτά (35 λεπτά αν έχετε πάνω από 70% λευκά μαλλιά ή πολύ ατίθασα μαλλιά). Βήμα 2: Ξεπλύνετε τη βαφή και λούστε τα μαλλιά σας με το νέο post color shampoo, για να αφαιρέσετε τα υπολείμματα βαφής. Βήμα 3: Εφαρμόστε την κρέμα περιποίησης για μετά τη βαφή. Στεγνώστε τα μαλλιά σας και είστε έτοιμη! Τόσο απλά!
Brand L'OREAL