Airwick αρωματικά sticks botanica βανίλια & μανόλια Ιμαλαΐων (80ml) View larger
Airwick αρωματικά sticks botanica βανίλια & μανόλια Ιμαλαΐων (80ml)

Airwick αρωματικά sticks botanica βανίλια & μανόλια Ιμαλαΐων (80ml)

204434 (5201347176235)

κερδίζετε 8.83 πόντους

Βανίλια & Μανόλια Ιμαλαϊων. Αφήστε το χώρο σας να πλημμυρίσει αρώματα εμπνευσμένα από τη φύση και αφεθείτε στην εμπειρία των αρωμάτων Βανίλιας και Μανόλιας Ιμαλάϊων. Το αιθέριο έλαιο μανόλιας συλλέγεται σε μικρές ποσότητες από τη Γιουνάν, μια κινεζική επαρχία δίπλα στα ανατολικά Ιμαλάια και στη συνέχεια αναμειγνύεται ελαφρά με κρεμώδη Βανίλια. Όλα τα αρώματα Botanica έχουν δημιουργηθεί με φυσικά συστατικά που έχουν συλλεχθεί με φροντίδα και με σεβασμό προς τον πλανήτη μας.

κερδίζετε 1,56 €

ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ

10,39 €

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

8,83 €110,38 € / lt

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Περιέχει linalool, coumarin, limonene, piperonal και ethyl methylphenylglicidate. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση.
1. Ξεβιδώστε και αφαιρέστε το κάλυμμα. 2. Χρησιμοποιήστε το δάκτυλό σας για να σπρώξετε έξω το δίσκο στεγανοποίησης από την κορυφή του καπακιού. 3. Βιδώστε ξανά το πώμα πάνω στο μπουκάλι. 4. Τοποθετήστε αραιά τα στικς από καλάμι ρατάν μέσα στο μπουκάλι. Τα στικς θα ανασύρουν το άρωμα από το μπουκάλι και θα το απελευθερώσουν αργά στην ατμόσφαιρα. 5. Βεβαιωθείτε ότι το προϊόν είναι τοποθετημένο σε σταθερή επιφάνεια για να αποφευχθεί τυχαία διαρροή. Μην τοποθετείτε σε γυαλισμένες, βαμμένες ή πλαστικές επιφάνειες. Σκουπίστε την επιφάνεια σε περίπτωση διαρροής.
Brand AIRWICK