Nestle μπισκοτάκια παιδικά 6+ μηνών (180g) View larger
Nestle μπισκοτάκια παιδικά 6+ μηνών (180g)

Nestle μπισκοτάκια παιδικά 6+ μηνών (180g)

148680 (7613035749016)

κερδίζετε 2.18 πόντους

Βρεφικά μπισκότα με βιταμίνες, ασβέστιο και σίδηρο. Τα Nestle Μπισκοτάκια περιέχουν 74% δημητριακά και είναι εμπλουτισμένα με βιταμίνες και ανόργανα συστατικά καλύπτοντας μέρος των αναγκών στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής του παιδιού. Με ΣΙΔΗΡΟ που συμβάλλει στην ομαλή φυσιολογική γνωστική ανάπτυξη του παιδιού. Με ΑΣΒΕΣΤΙΟ που είναι απαραίτητο για τη φυσιολογική ανάπτυξη των οστών των παιδιών.

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

2,18 €12,11 € / kg

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Αλεύρι σιταριού (74%), ζάχαρη, ηλιέλαιο, βούτυρο γάλακτος, ανόργανα συστατικά (ανθρακικό ασβέστιο, γαλακτικός σίδηρος), διογκωτικά μέσα (ανθρακικά άλατα αμμωνίου, ανθρακικά άλατα νατρίου, τρυγικά άλατα καλίου), βιταμίνες (νιασίνη, ριβοφλαβίνη, Β6, θειαμίνη). Γλουτένη και βούτυρο γάλακτος. Πιθανόν να περιέχει σόγια και μουστάρδα (σινάπι).
Καταναλώστε εντός 5 ημερών. Από 6 μηνών: 1. Σε ένα μπολ βάλτε 2 τριμμένα μπισκότα. 2. Προσθέστε 4 κουταλιές χλιαρό γάλα για κάθε μπισκότο. 3. Ανακατέψτε ώσπου να δημιουργηθεί ένας ομοιόμορφος χυλός. Από 10 μηνών: Μπορείτε να δώσετε στο μωρό σας το μπισκότο για να εκπαιδευτεί στη διαδικασία της μάσησης. Κρατάτε πάντα το μωρό σας σε όρθια θέση όσο το ταΐζετε και μείνετε κοντά του κατά τη διάρκεια του γεύματος. Πριν σερβίρετε, πλύνετε τα χέρια σας και τα χέρια του μωρού σας. Χρησιμοποιείτε μόνο καθαρά σκεύη.
Πριν το άνοιγμα διατηρείται σε μέρος δροσερό και ξηρό. Μετά το άνοιγμα, κλείστε το σακουλάκι προσεκτικά και διατηρείστε το σε μέρος δροσερό και ξηρό.
Brand NESTLE