Pritt κόλλα multi tack (95τεμ.) View larger
Pritt κόλλα multi tack (95τεμ.)

Pritt κόλλα multi tack (95τεμ.)

144567 (4015000416481)

κερδίζετε 2.28 πόντους

Το Pritt Multi Tack είναι μια επαναχρησιμοποιούμενη κόλλα, βασισμένη στο πολυβουτυλένιο, κατάλληλη για μια σειρά διαφορετικών διαδικασιών συγκόλλησης και στερέωσης για μικρά αντικείμενα σε ομαλές επιφάνειες. Το Pritt Multi Tack είναι διαθέσιμο σε προσχηματισμένα τετράγωνα για εύκολη και γρήγορη χρήση και μετά την αφαίρεση του μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί για αρκετές φορές.

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

2,28 €0,02 € / τεμ.

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Σύνθεση διασπορά πολυουρεθάνης, με βάση το νερό. Πυκνότητα περίπου. 1,020 - 1,060 g / cm3. ρΗ 7,5 - 8,5. Περιεκτικότητα σε στερεά 33-37% Ι. ξώδες: (spindel 6/20 ° C / 20 rpm)> 15000 mPas.
Πριν από την εφαρμογή, η επιφάνεια πρέπει να καθαριστεί και να μην έχει υπολείμματα σκόνης, λίπους και να είναι σταθερή και συνεκτική. Κόψτε ένα τετράγωνο ή την απαιτούμενη ποσότητα από την ταινία. Τυλίξτε και ζυμώστε σε μια σφαίρα έως ότου η μάζα είναι μαλακή και ζεστή. Εφαρμόστε κόλλα Pritt Multi Tack στο πίσω μέρος του αντικειμένου που πρέπει να στερεωθεί. Πιέστε το αντικείμενο απευθείας σταθερά πάνω στην επιφάνεια που θα τοποθετηθεί. Για την αφαίρεση, τραβήξτε απαλά το αντικείμενο από την επιφάνεια. Για να επαναχρησιμοποιήσετε το Pritt Multi Tack, τεντώστε άλλη μια φορά και ζυμώστε ξανά σε μια σφαίρα έως ότου η μάζα είναι και πάλι απαλή και ζεστή. Το Pritt Multi Tack λειτουργεί καλύτερα σε μη πορώδεις επιφάνειες πχ γυαλί, βαμμένες επιφάνειες, μεταλλικές, πλαστικές και άλλες λεπτές επιφάνειες. Καθώς η δύναμη συγκόλλησης του Pritt Multi Tack αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου, προσέξτε ιδιαίτερα όταν αφαιρείτε μετά από χρονικό διάστημα. Το υπόλοιπο Pritt Multi Tack μπορεί να απομακρυνθεί εύκολα με ένα μεγαλύτερο κομμάτι Pritt Multi Tack.
Διάρκεια ζωής 12 μήνες σε θερμοκρασία περιβάλλοντος Αποθήκευση: κρατήστε καλά κλεισμένο και φυλάξτε το σε ξηρό και δροσερό μέρος. Αποφύγετε τις θερμοκρασίες κάτω από +5 °C και πάνω από +50 °C.
Brand PRITT