Pritt ταινία διορθωτική micro roller View larger
Pritt ταινία διορθωτική micro roller

Pritt ταινία διορθωτική micro roller

144565 (5201395980518)

κερδίζετε 2.85 πόντους

Άμεση κάλυψη σχεδόν όλων των τύπων γραφής, εκτυπώσεων και σχεδίων. Καλή πρόσφυση σε ομαλές και σχεδόν λείες επιφάνειες. Το στρώμα κάλυψης δεν χρειάζεται χρόνο στεγνώματος και μπορεί να αντικατασταθεί με όλα τα κοινά μελάνια, στυλό και μηχανές. Δεν υπάρχει νερό στο στρώμα κάλυψης μέχρι να αντικατασταθεί. Δεν υπάρχει σκιά στα αντίγραφα. Οι άκρες γραφής ή οι κεφαλές εκτύπωσης δεν θα καταστραφούν όταν εφαρμοστούν σωστά. Χωρίς διαλύτες.

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

2,85 €2,85 € / τεμ.

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Φορέας από πολυεστέρες σιλικόνης, στρώμα κάλυψης συνθετικής ρητίνης με διοξείδιο τιτανίου σε συνδυασμό με κόλλα πολυακρυλικής βάσης.
Τοποθετήστε το χαρτί/υλικό που θέλετε να διορθώσετε σε μια ομαλή, επίπεδη και σταθερή επιφάνεια. Τοποθετήστε την τυπωμένη πλευρά προς τα πάνω - σε γωνία 30 - 60 ° και τοποθετήστε το micro roller στο πλέον απομακρυσμένο σημείο διόρθωσης. Εφαρμόστε μια ελαφριά, αλλά σταθερή πίεση στη μύτη του κυλίνδρου και τραβήξτε τον κύλινδρο πίσω στην επιφάνεια που θέλετε να διορθώσετε. Βεβαιωθείτε ότι η επαφή είναι επίπεδη στην επιφάνεια σε κάθε εφαρμογή.
Διάρκεια ζωής 24 μήνες στους 20 ° C.
Brand PRITT