Fairy απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων σε κάψουλες platinum plus (25μεζ.) (25μεζ. περισσότερο προϊόν) View larger
Fairy απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων σε κάψουλες platinum plus (25μεζ.) (25μεζ. περισσότερο προϊόν)

Fairy απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων σε κάψουλες platinum plus (25μεζ.) (25μεζ. περισσότερο προϊόν)

148209 (8006540721872)

κερδίζετε 17.67 πόντους

Το Fairy Platinum Plus προσφέρει εξαιρετική καθαριότητα απομακρύνοντας δύσκολους λεκέδες ακόμη και σε συνθήκες σύντομου κύκλου. Το Fairy συνδυάζει υγρό και σκόνη σε μία πανίσχυρη κάψουλα. Με την εξαιρετικά διαλυτή μεμβράνη του, είναι πολύ αποδοτικό στους σύντομους κύκλους, καθώς ξεκινά αμέσως το πλύσιμο. Είναι απίστευτα εύχρηστες αφού δεν απαιτείται ξετύλιγμα. Τοποθετήστε την κάψουλα, "Γυρίστε" σε σύντομο κύκλο* και εξοικονομήστε χρόνο, ρεύμα και νερό. *σε σύγκριση με τον κανονικό κύκλο

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

17,67 €0,35 € / μεζ.

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

15-30% λευκαντικοί παράγοντες με βάση το οξυγόνο, 5-15% μη ιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες, λιγότερο από 5% φωσφονικές ενώσεις, πολυκαρβοξυλικές ενώσεις, ένζυμα, αρωματικές ουσίες.
Για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιείτε την ειδική θήκη για το απορρυπαντικό πιάτων. Αν η κάψουλα δε χωράει στην ειδική θήκη, τοποθετήστε την πάνω από το καλάθι των μαχαιροπήρουνων και επιλέξτε ένα πρόγραμμα χωρίς πρόπλυση. Δεν χρειάζεται να προσθέσετε αλάτι, εκτός εάν το νερό είναι πολύ σκληρό. Το πλυντήριο πιάτων σας λειτουργεί αποτελεσματικά με το Fairy, ακόμα και χωρίς λαμπρυντικό ή αλάτι. Να πλένετε ευαίσθητα σκεύη με σχέδια, σε χαμηλότερες θερμοκρασίες/σύντομα προγράμματα πλυσίματος. Μην αφήνετε σκεύη από ασήμι και ανοξείδωτο ατσάλι να εφάπτονται. Μην πλένετε στο πλυντήριο πιάτων παλιά/ζωγραφισμένα στο χέρι σερβίτσια πορσελάνης ή λεπτά κρύσταλλα. Τοποθετήστε την κάψουλα στην ειδική θήκη και κλείστε αμέσως. Μην πιάνετε την κάψουλα με βρεγμένα χέρια. Μην αφαιρείτε το περιτύλιγμα και μην διαχωρίζετε ενωμένες κάψουλες. Σφραγίζετε τη σακούλα μετά από κάθε χρήση.
Brand FAIRY