Σε ένα μπολ, ανακάτεψε το μείγμα με το νερό μέχρι να ομογενοποιηθούν και άφησε τον χυλό να ξεκουραστεί για 15 λεπτά. Βάλε λίγο βούτυρο στο τηγάνι και όταν ζεσταθεί αρκετά, ρίξε μια μεγάλη κουταλιά από τον χυλό (περίπου 70 γρ.) Άφησε να ψηθεί μέχρι να σχηματιστούν μικρές τρύπες πάνω στη ζύμη. Τότε, χαμήλωσε τη φωτιά και αναποδογύρισε, με τη βοήθεια μιας σπάτουλας, ώστε να ψηθεί και η άλλη πλευρά (μέχρι να ροδίσει).
Διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος χωρίς υγρασία.