Ποικιλιακή σύνθεση: Μαυροδάφνη (51%), Μαύρη Κορινθιακή (49%).
Παλαίωση: Τουλάχιστον 12 μήνες στα δρύινα βαρέλια.
Μέθοδος οινοποίησης: Η γλυκύτητά οφείλεται στα σάκχαρα των σταφυλιών.
Γευστική περιγραφή: Κεχριμπαρένιο χρώμα με καφετιές ανταύγειες και αρωματική ένταση ενός μπουκέτου φρούτων και ξηρών σύκων με διακριτική οξύτητα. Η μεγάλης αρωματικής διάρκειας επίγευση επιβεβαιώνει τη μοναδικότητα αυτού του οίνου.
Σερβίρεται στους 12-14οC.