Felix τροφή γάτας soup fish selection (6x48g) View larger
Felix τροφή γάτας soup fish selection (6x48g)

Felix τροφή γάτας soup fish selection (6x48g)

146655 (7613036632058)

κερδίζετε 2.68 πόντους

Η σειρά γευμάτων FELIX® Soup Original είναι ακαταμάχητη και περιλαμβάνει συναρπαστικές συνταγές για τη γάτα σας. Η μικρή σκανδαλιάρα γάτα σας θα αγαπήσει την γεύση του νόστιμου ζωμού και δε θα μπορεί να αντισταθεί στα ζουμερά κομματάκια. Κάθε φακελάκι δίνει στη γάτα σας την απαραίτητη ενέργεια για να συνεχίσει ακάθεκτη τις σκανδαλιές της. Προσθέστε νοστιμιά και ποικιλία στην καθημερινότητα της γάτας σας με τις ακαταμάχητες συνταγές, το τέλειο συμπλήρωμα στη διατροφή της.

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

2,68 €9,31 € / kg

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Μπακαλιάρος: κρέας και ζωικά παράγωγα, εκχυλίσματα φυτικών πρωτεϊνών, ψάρι και παράγωγα ψαριών (εκ των οποίων μπακαλιάρος 4%), σάκχαρα, ανόργανα άλατα, παράγωγα φυτικής προελεύσεως, ζύμες. Τόνος: κρέας και ζωικά παράγωγα, εκχυλίσματα φυτικών πρωτεϊνών, ψάρι και παράγωγα ψαριών (εκ των οποίων τόνο 4%), σάκχαρα, ανόργανα άλατα, παράγωγα φυτικής προελεύσεως, ζύμες. Γλώσσα: κρέας και ζωικά παράγωγα, εκχυλίσματα φυτικών πρωτεϊνών, ψάρι και παράγωγα ψαριών (εκ των οποίων γλώσσα 4%), σάκχαρα, ανόργανα άλατα, παράγωγα φυτικής προελεύσεως, ζύμες.
Θα πρέπει πάντα να υπάρχει διαθέσιμο φρέσκο, καθαρό πόσιμο νερό. Για μια γάτα 4kg, σερβίρετε σε ένα μπολ ένα φακελάκι την ημέρα ως συμπλήρωμα σε άλλα προϊόντα πλήρους διατροφής της Purina. Για την υγεία της γάτας σας, σεβαστείτε τον οδηγό διατροφής. Σερβίρετε σε θερμοκρασία δωματίου. Αυτό το προϊόν αποτελεί ένα συμπληρωματικό γεύμα με υψηλά επίπεδα υγρασίας: μέρος της προτεινόμενης ημερήσιας πρόσληψης νερού της γάτας σας θα καλυφθεί μέσω της κατανάλωσης αυτού του προϊόντος.
Το προϊόν διατηρείται σε μέρος ξηρό και δροσερό.
Brand FELIX