Le petit marseillais κρέμα μαλλιών θρέψη βιο μέλι Προβηγκίας & καριτέ/ ξηρά, ταλαιπωρημένα μαλλιά (200ml) View larger
Le petit marseillais κρέμα μαλλιών θρέψη βιο μέλι Προβηγκίας & καριτέ/ ξηρά, ταλαιπωρημένα μαλλιά (200ml)

Le petit marseillais κρέμα μαλλιών θρέψη βιο μέλι Προβηγκίας & καριτέ/ ξηρά, ταλαιπωρημένα μαλλιά (200ml)

140278 (3574661574721)

κερδίζετε 2.66 πόντους

Κρέμα Μαλλιών Le Petit Marseillais® ΘΡΕΨΗ για ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά. ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ Μέλι Προβηγκίας: Εμβληματικό συστατικό που συλλέγεται στη νότια Γαλλία, γνωστό για τις θρεπτικές του ιδιότητες. ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ Καριτέ: Βούτυρο που προέρχεται από τους καρπούς του δέντρου καριτέ, αναγνωρισμένο για τις ενυδατικές του ιδιότητες.
Τα μαλλιά σας, χάρη στην εντατική θρέψη, ξεμπλέκονται τέλεια και είναι προστατευμένα από τη ρίζα έως τις άκρες. Μέρα με τη μέρα, ανακτούν όλη την απαλότητα και τη λάμψη τους.

κερδίζετε 1,14 €

ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ

3,80 €

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

2,66 €13,30 € / lt

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Aqua, cetearyl alcohol, glycerin, behentrimonium chloride, oleic/linoleic/linolenic polyglycerides, butyrospermum parkii butter, helianthus annuus seed oil, mel extract, ceteareth-20, isopropyl alcohol, citric acid, sodium benzoate, parfum, benzyl salicylate, alpha-isomethyl ionone, coumarin.
Απλώστε το μετά το λούσιμο σε νωπά μαλλιά από τη ρίζα έως τις άκρες, αφήστε το για ένα λεπτό και, στη συνέχεια, ξεβγάλτε. Η υφή του ξεμπλέκει τα μαλλιά σας χωρίς να τα βαραίνει. Συμπληρώστε την καθημερινή σας περιποίηση με το σαμπουάν και τη μάσκα ΘΡΕΨΗΣ.
Brand LE PETIT MARSEILLAIS