Garnier κρέμα μαλλιών botanic therapy honey treasures/ φθαρμένα μαλλιά (200ml) View larger
Garnier κρέμα μαλλιών botanic therapy honey treasures/ φθαρμένα μαλλιά (200ml)

Garnier κρέμα μαλλιών botanic therapy honey treasures/ φθαρμένα μαλλιά (200ml)

102779 (3600541921887)

κερδίζετε 2.49 πόντους

Μία συνταγή που συνδυάζει θησαυρούς επανόρθωσης από το λουλούδι ως την κυψέλη: Μέλι ακακίας για επανόρθωση: γνωστό για τις θρεπτικές και επανορθωτικές του ιδιότητες. Κηρήθρα για προστασία: μαλλιά πιο ανθεκτικά στο σπάσιμο & το έντονο βούρτσισμα. Μια συνταγή που θρέφει και θωρακίζει τα μαλλιά από το σπάσιμο. Τα μαλλιά ξεμπερδεύονται και επανορθώνονται ως τις άκρες. Η Garnier είναι εγκεκριμένη από το Leaping Bunny Programme του Cruelty Free International.

κερδίζετε 1,07 €

ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ

3,56 €

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

2,49 €12,45 € / lt

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Aqua / water, cetearyl alcohol, stearamidopropyl dimethylamine, isopropyl myristate, cetyl esters, parfum / fragrance, helianthus annuus seed oil / sunflower seed oil, mel / honey, mel extract / honey extract, glycerin, sodium chloride, caprylyl glycol, citric acid, tartaric acid, potassium sorbate, sodium benzoate, benzoic acid, caramel, coumarin, limonene, benzyl alcohol, benzyl salicylate (f.i.l. z70034196/1).
Μετά το σαμπουάν, εφαρμόστε σε όλα τα μαλλιά, εστιάζοντας στα μήκη και στις άκρες. Αφήστε το προϊόν να δράσει για 1 λεπτό και μετά ξεβγάλετε. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε άμεσα και προσεκτικά.
Brand GARNIER