Durex προφυλακτικά pleasure max (12τεμ.) View larger
Durex προφυλακτικά pleasure max (12τεμ.)

Durex προφυλακτικά pleasure max (12τεμ.)

104882 (5038483273883)

κερδίζετε 11.67 πόντους

Τα Προφυλακτικά Durex Pleasure Max με ραβδώσεις και κουκκίδες έχουν σχεδιαστεί λαμβάνοντας υπόψη τη γυναίκα. Οι στρατηγικά τοποθετημένες ραβδώσεις και κουκκίδες κοντά στη βάση του προφυλακτικού αυξάνουν τη διέγερση, βελτιώνοντας την εμπειρία της γυναίκας. Είναι 100% ηλεκτρονικά ελεγμένα με 5 επιπλέον ελέγχους ποιότητας που διεξάγονται σε κάθε παρτίδα και δερματολογικά ελεγμένα. Μεγάλη διάμετρος large (oνομαστικό πλάτος: 56mm).

κερδίζετε 1,30 €

ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ

12,97 €

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

11,67 €0,97 € / τεμ.

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Το προφυλακτικό αυτό είναι φτιαγμένο από φυσικό ελαστικό λάτεξ, που μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση ακόμα και αναφυλακτικό σοκ εάν ο χρήστης είναι αλλεργικός στο λάτεξ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ σε περίπτωση που: δεν νιώθετε άνετα ή αισθάνεστε κάποια ενόχληση ενώ χρησιμοποιείτε το προφυλακτικό.
Ανοίξτε το περιτύλιγμα από την οδοντωτή άκρη και χειριστείτε το προσεκτικά, καθώς μπορεί να υποστεί ζημιές από τα νύχια ή αιχμηρά αντικείμενα. Με το ρολό στο εξωτερικό, πιέστε την κατάληξη και τοποθετήστε το στην άκρη του πέους σε στύση. Ξεδιπλώστε το προς τα κάτω μέχρι τη βάση του πέους. Σταματήστε και ελέγξτε αν νιώσετε ότι γλυστράει ή πιέζει υπερβολικά το πέος, γιατί υπάρχει η πιθανότητα να σπάσει. Πρέπει να αφαιρεθεί σύντομα μετά την εκσπερμάτωση και να κρατιέται σταθερά από τη βάση του πέους πριν την απομάκρυνσή του. Πετάξτε το περιτύλιγμα και το χρησιμοποιημένο σε καλάθι απορριμμάτων. Μην το πετάξετε στην τουαλέτα. Χρησιμοποιήστε κάθε προφυλακτικό μόνο μία φορά. Η επαναχρησιμοποίηση αυξάνει τον κίνδυνο να σπάσει ή να κολλήσετε κάποια ασθένεια. Εάν χρησιμοποιείτε το προφυλακτικό πρώτα για στοματική ερωτική επαφή, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε καινούριο προφυλακτικό για όποιο άλλο είδος ερωτικής επαφής ακολουθήσει. Χρησιμοποιείτε μόνο λιπαντικά που προτείνονται για ταυτόχρονη χρήση με προφυλακτικά. Λιπαντικά που έχουν βάση το λάδι (βαζελίνη, baby oil, παραφινικά κολπικά πρόσθετα) και κάποια φαρμακευτικά προϊόντα που εφαρμόζονται τοπικά στο πέος ή στον κόλπο μπορούν να καταστρέψουν το προφυλακτικό. Για πρωκτική ερωτική επαφή χρησιμοποιήστε επιπρόσθετο λιπαντικό (μην χρησιμοποιείτε τα Durex Guarana) στο εξωτερικό του προφυλακτικού.
Brand DUREX