Noxzema αφρόλουτρο minerals hyalucare (750ml) View larger
Noxzema αφρόλουτρο minerals hyalucare (750ml)

Noxzema αφρόλουτρο minerals hyalucare (750ml)

203834 (5201314176633)

κερδίζετε 3.30 πόντους

Το περιποιητικό και ενυδατικό αφρόλουτρο Noxzema Hyalucare με Minerals Complex είναι ειδικά σχεδιασμένο για να καθαρίζει αποτελεσματικά την επιδερμίδα, ενώ παράλληλα την προστατεύει και την περιποιείται απαλά. Είναι εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ, γνωστό για την ιδιότητά του να διατηρεί την υγρασία της επιδερμίδας, και ένα σύμπλεγμα πολύτιμων ιχνοστοιχείων με μαγνήσιο, ψευδάργυρο και χαλκό, που χαρίζουν αίσθηση ενυδάτωσης και ελαστικότητας στην επιδερμίδα.

κερδίζετε 1,78 €

ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ

5,08 €

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

3,30 €4,40 € / lt

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Aqua, sodium laureth sulfate, sodium lauryl sulfate, sodium chloride, cocamidopropyl betaine, parfum, niacinamide, sodium hyaluronate, allantoin, butylene glycol, calcium pantothenate, citric acid, copper gluconate, disodium edta, fructose, glucose, glycerin, inositol, magnesium aspartate, maltose, panthenol, peg-7 glyceryl cocoate, pentylene glycol, sodium hydroxide, sodium lactate, sodium pca, sodium sulfate, trehalose, urea, zinc gluconate, phenoxyethanol, sodium benzoate, benzyl benzoate, limonene, CI 14700, CI 19140.
Προσθέστε σε βρεγμένο σφουγγάρι ή στο χέρι σας. Απλώστε σε βρεγμένη επιδερμίδα, κάντε μασάζ και ξεπλύνετε καλά. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Ιδανικό για καθημερινή χρήση από όλη την οικογένεια.
Brand NOXZEMA