Αυθεντική σφολιάτα που φουσκώνει απολαυστικά σε πολλές μικρές στρώσεις ζύμης, φιλοξενεί στην καρδιά της εκλεκτή φέτα ΠΟΠ και μυζήθρα και μαζί δημιουργούν Τυροπιτάκια Σφολιάτας νόστιμα και αφράτα!
67% Ζύμη: [αλεύρι σίτου, μαργαρίνη [φυτικά λίπη και έλαια (φοινικέλαιο, βαμβακέλαιο και ηλιέλαιο σε μεταβαλλόμενες αναλογίες), νερό, γαλακτωματοποιητής: μονο- και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων, μαγειρικό αλάτι, μέσο οξίνισης: κιτρικό οξύ, αρωματική ύλη, χρωστική ουσία: β-καροτένιο], νερό, μαγειρικό αλάτι, ζάχαρη]. 33% Γέμιση: (54%* τυρί τυρογάλακτος μυζήθρα, νερό, σιμιγδάλι σίτου, 7%* τυρί Φέτα Π.Ο.Π., μαγειρικό αλάτι, ασπράδι αυγού σε σκόνη από κότες ελευθέρας βοσκής, πιπέρι άσπρο. *Τα ποσοστά αναφέρονται επί της γέμισης).
Προθερμαίνετε το φούρνο σας στους 220°C. Χωρίς να τα αποψύξετε, τοποθετείτε τα Τυροπιτάκια σε ταψί με λαδόκολλα ή αλειμμένο με λίγο λάδι. Προαιρετικά τα αλείφετε με λίγο χτυπημένο αυγό ή γάλα. Ψήνετε στη χαμηλή θέση του φούρνου σας στους 220°C για περίπου 15 λεπτά ώσπου να ροδίσουν. Προσαρμόζετε τη διάρκεια ψησίματος και τη θερμοκρασία ανάλογα με το φούρνο σας. Το προϊόν δεν ψήνεται σε φούρνο μικροκυμάτων.