Knorr μείγμα σάλτσας για ζυμαρικά μπολονέζ (60g) View larger
Knorr μείγμα σάλτσας για ζυμαρικά μπολονέζ (60g)

Knorr μείγμα σάλτσας για ζυμαρικά μπολονέζ (60g)

114245 (8718114812908)

κερδίζετε 2.04 πόντους

Οι Knorr αφυδατωμένες σάλτσες αποτελούν την ιδανική βάση για τη δημιουργία εύκολων και νόστιμων σαλτσών που συνοδεύουν τέλεια τα ζυμαρικά της αρεσκείας σας. Με πολύ λίγα υλικά και ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας, έχετε έτοιμη μια δεμένη σάλτσα για τα μακαρόνια σας. Η Knorr Αφυδατωμένη Σάλτσα Μπολονέζ έχει πλούσια γεύση από μυρωδικά και μπαχαρικά όπως ρίγανη, δενδρολίβανο, και πάπρικα για να δώσει τέλεια γεύση στον κιμά! Διαθέσιμη σε συσκευασία των 5 μερίδων.

κερδίζετε 0,51 €

ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ

2,55 €

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

2,04 €34,00 € / kg

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Τομάτα* σε σκόνη 33%, αλεύρι σίτου, άμυλο, αλάτι, ζάχαρη, κρεμμύδι, φυτικό λίπος (φοινικέλαιο), μπαχαρικά(σκόρδο σε σκόνη, πάπρικα), υδρολυμένη φυτική πρωτεΐνη, εκχύλισμα μαγιάς, μυρωδικά (δενδρολίβανο, μαντζουράνα, ρίγανη, θυμάρι) *από τομάτες αειφόρου γεωργικής καλλιέργειας. Μπορεί να περιέχει γάλα, αυγό και σέλινο, άλλα δημητριακά (γλουτένη) και σόγια.
1. Για 200γρ. κιμά βάζετε 3 κουταλιές της σούπας λάδι (45γρ.) σε ένα κατσαρολάκι. Μόλις ζεσταθεί, προσθέτετε τον κιμά και τον τσιγαρίζετε για 3 λεπτά. 2. Στη συνέχεια, προσθέτετε 400ml (2 φλιτζάνια) κρύο νερό και το περιεχόμενο του φακέλου. Ανακατεύετε καλά. 3. Σιγοβράζετε τη σάλτσα για 5-10 λεπτά με σκεπασμένη την κατσαρόλα και ανακατεύετε συχνά.
Διατηρείται σε δροσερό και σκιερό μέρος.
Brand KNORR