ΝΙΚΑΣ ΩΜΟΠΛΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟΣΤ ΧΥΜΑ 0-3% ΛΙΠΑΡΑ - Χωρίς γλουτένη View larger
ΝΙΚΑΣ ΩΜΟΠΛΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟΣΤ ΧΥΜΑ 0-3% ΛΙΠΑΡΑ - Χωρίς γλουτένη

ΝΙΚΑΣ ΩΜΟΠΛΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟΣΤ ΧΥΜΑ 0-3% ΛΙΠΑΡΑ - Χωρίς γλουτένη

~18 gr / τεμ.

115679 (2106150000000)

κερδίζετε 7.70 πόντους

Η καθημερινή συνήθεια που γίνεται εμμονή!
Από το 1968 έως σήμερα η κλασική σειρά ΝIKAS μας συντροφεύει σε όλες μας τις επιλογές. Όποια και αν είναι η καθημερινή μας ανάγκη, η NIKAS έχει τη γεύση! Μια πλήρης γκάμα αλλαντικών, από τα πιο απλά και καθημερινά όπως η βραστή ή καπνιστή γαλοπούλα, ως τα πιο ιδιαίτερα και αγαπημένα όπως τα σαλάμια αέρος και τα λουκάνικα, μπορούν να μετατρέψουν ένα απλό γεύμα σε μοναδική εμπειρία.

κερδίζετε 3,30 €

ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ

11,00 € / kg

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

~ 0,14 €7,70 € / kg

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Volume discounts

Quantity Discount You Save
0,01 0,00 € Up to 0,00 €

Ωμοπλάτη χοιρινή (58%), νερό,πρωτεΐνη σόγιας, αλάτι, μαλτοδεξτρίνη, δεξτρόζη, γαλακτωματοποιητής: τριφωσφορικό νάτριο, ζάχαρη, σταθεροποιητής: κυτταρίνη-καραγενάνη-ξανθανικό κόμμι, φυτικές ίνες πορτοκαλιού, αρωματικές ύλες, ρυθμιστής οξύτητας: όξινο ανθρακικό νάτριο,αντιοξειδωτικό: ερυθορβικό νάτριο, συντηρητικό:νιτρώδες νάτριο, άρτυμα καπνιστών τροφίμων, ενισχυτικό γεύσης:γουανιλικό νάτριο-ινοσινικό νάτριο. Το περίβλημα δεν είναι βρώσιμο.Περιέχει σόγια. Μπορεί να περιέχει ίχνη από γάλα, αυγό, σέλινο,σινάπι, ξηρούς καρπούς και θειώδεις ενώσεις.
Καταλώνεται ως έχει ή μετά από ψήσιμο. Μετά το άνοιγμα της συσκευασίας να καταναλώνεται εντός 4 ημερών και να προφυλλάσεται από το φως και τον αέρα.
Στο ψυγείο 2.-4.C
Brand ΝΙΚΑΣ
Χαρακτηριστικά Χωρίς γλουτένη