Dettol spray απολυμαντικό all in one spring waterfall (400ml) View larger
Dettol spray απολυμαντικό all in one spring waterfall (400ml)

Dettol spray απολυμαντικό all in one spring waterfall (400ml)

132302 (5208070000035)

κερδίζετε 3.47 πόντους

Tο Απολυμαντικό Σπρέι Dettol μπορεί να σας βοηθήσει να προστατέψετε την οικογένειά σας από μικρόβια συμβάλλοντας στην πρόληψη των επιβλαβών βακτηρίων και ιών. Είναι αποτελεσματικό ενάντια στον Covid-19. Η μοναδική σύνθεση του Dettol αποδεδειγμένα εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηριδίων και ιών συμπεριλαμβανομένων των E. coli, της σαλμονέλας και του ιού της γρίπης στις επιφάνειες με τις οποίες έρχεστε σε επαφή, όπως οι χειρολαβές των θυρών, οι κάδοι στην κουζίνα και οι χώροι της τουαλέτας.

κερδίζετε 1,16 €

ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ

4,63 €

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

3,47 €8,68 € / lt

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Ανά 100γρ περιέχει 58,00g αιθανόλη, 0,10g σακχαρινικό αλκυλ-οδιμεθυλ-ο-βενζ-αμμώνιο. Περιέχει απολυμαντικό, άρωμα.
Κατάλληλο για: * Χρήση σε υφάσματα ή καναπέδες * Στο μπάνιο,στη κουζίνα ,στον εξοπλισμό του μωρού ή των κατοικιδίων. Ανακινήστε καλά πριν την χρήση. 1. Κράτηστε το δοχείο 15-20εκ. μακριά από μια επιφάνεια που έχετε ήδη καθαρίσει και ψεκάστε την μέχρι να καλυφθεί εντελώς. Να μην διαπερνάει το ύφασμα όταν χρησιμοποιείται σε μαλακές επιφάνειες. 2. Αφήστε να στεγνώσει. Δεν χρειάζεται να το σκουπίσετε. Οι επιφάνειες μπορεί να διαφέρουν σε ποιότητα. Πάντα δοκιμάστε το προϊόν σε ένα μικρό, δυσδιάκριτο σημείο πριν από τη χρήση. Μην χρησιμοποιείτε σε γυαλισμένο ξύλο, βαμμένες επιφάνειες ή ακρυλικά πλαστικά.
Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα. Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό. Περιέκτης υπό πίεση: μπορεί να εκραγεί αν θερμανθεί. Μακριά από παιδιά. Μακριά από θερμότητα / σπινθήρες / φλόγες / θερμές επιφάνειες. Μην καπνίζετε. Δοχείο υπό πίεση. Να μην τρυπηθεί ή καεί ακόμη και μετά τη χρήση. Μην ψεκάζετε κοντά σε φλόγα ή άλλη πηγή ανάφλεξης. Να προστατεύεται από τις ηλιακές ακτίνες. Να μην εκτίθεται σε θερμοκρασίες που υπερβαίνουν τους 50°C. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Εάν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, εφόσον είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Εάν δεν υποχωρεί ο οφθαλμικός ερεθισμός: Συμβουλευθείτε / Επισκεφθείτε γιατρό. Να φοράτε προστατευτικά γυαλιά για τα μάτια. Πλύνετε τα χέρια σχολαστικά μετά το χειρισμό. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα. Μην ψεκάζετε σε τρόφιμα. Ψεκάστε μακριά από το σώμα. ΠΡΟΣΟΧΗ: Χρησιμοποιείτε μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες. Εσκεμμένη κακή χρήση με σκόπιμη εισπνοή προωθητικού είναι επιβλαβής.
Brand DETTOL