Ajax υγρό καθαριστικό πατώματος kloron lila (1lt) View larger
Ajax υγρό καθαριστικό πατώματος kloron lila (1lt)

Ajax υγρό καθαριστικό πατώματος kloron lila (1lt)

125141 (8718951203570)

κερδίζετε 3.56 πόντους

2 σε 1 Καθαρίζει και Απολυμαίνει!
Η μοναδική σύνθεση του AJAX KLORON LILA συνδυάζει τη γνωστή καθαριστική σύνθεση του AJAX και την απολυμαντική δράση της χλωρίνης, χαρίζοντας αστραφτερή καθαριότητα χωρίς μικρόβια.
Καθαρίζει σε βάθος και διαλύει δύσκολους λεκέδες λίπους!
Απολυμαίνει: Σκοτώνει μικρόβια, βακτηρίδια και ιούς!
Απομακρύνει δυσάρεστες οσμές και αφήνει ευχάριστο άρωμα σε λεκάνες, κάδους...

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

3,56 €3,56 € / lt

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Λιγότερο από 5% λευκαντικούς παράγοντες με βάση το χλώριο μη ιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες, σάπωνας, άρωμα, απολυμαντικά (1,62 gr υποχλωριώδους νατρίου ανά 100gr προϊόντος), sodium hypochlorite, sodium hydroxide, cocamine oxide.
Προκαλεί σοβαρά δερματικά εγκαύματα και οφθαλμικές βλάβες. Επιβλαβές για τους υδρόβιους οργανισμούς με μακροχρόνιες επιπτώσεις. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, αν είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Καλέστε αμέσως το κέντρο δηλητηριάσεων ή ένα γιατρό. Σε περίπτωση επαφής με το δέρμα (ή με τα μαλλιά): Ξεπλύνετε την επιδερμίδα με νερό (ή στο ντους). Σε περίπτωση κατάποσης: Ξεπλένετε το στόμα. ΜΗΝ προκαλέσετε εμετό. Διάθεση του περιεχομένου/περιέκτη σε κατάλληλα σημεία συλλογής. Πλύνετε τα χέρια σχολαστικά μετά το χειρισμό. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα. Προσοχή! Να μην χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με άλλα προιόντα. Μπορεί να ελευθερωθούν επικίνδυνα αέρια (χλώριο). Για καθάρισμα: Διαλύστε 2 καπάκια σε ένα κουβά νερό (5L). Για απολύμανση: Εφαρμόστε απευθείας με ένα σφουγγάρι και αφήστε να δράσει για 15 λεπτά. Για απολύμανση από βακτηρίδια σε μεγάλες επιφάνειες διαλύστε 1 ποτήρι σε 1lt νερό. Αφήστε 5 λεπτά και ξεβγάλτε. (1 ποτήρι 300ml). Για μάρμαρα, ξύλο και μεταλλικές επιφάνειες, δοκιμάστε πρώτα σε ένα μικρό μη ορατό σημείο. Αποφύγετε κάθε επαφή με ρούχα, χαλιά, μοκέτες, ταπετσαρίες επίπλων και τοίχου. Ξεβγάλετε καλά μετά τη χρήση. Για να ανοίξετε το προστατευτικό καπάκι: πιέστε τις 2 άκρες του και ξεβιδώστε το. Για να κλείσετε το μπουκάλι: βιδώστε προς τα δεξιά μέχρι να ακούσετε το χαρακτηριστικό ήχο.
Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά.
Brand AJAX