Dettol υγρό καθαριστικό αντιβακτηριδιακό μπάνιου power & pure (500ml) (50% περισσότερο προϊόν) View larger
Dettol υγρό καθαριστικό αντιβακτηριδιακό μπάνιου power & pure (500ml) (50% περισσότερο προϊόν)

Dettol υγρό καθαριστικό αντιβακτηριδιακό μπάνιου power & pure (500ml) (50% περισσότερο προϊόν)

108733 (5201347162795)

κερδίζετε 3.96 πόντους

Το καθαριστικό spray μπάνιου Dettol Power & Pure είναι ιδανικό για την αντιμετώπιση των δύσκολων εργασιών καθαρισμού του μπάνιου, καθαρίζει καλύτερα από το λευκαντικό χωρίς να αφήνει κανένα αψύ χημικό κατάλοιπο. Το Ενεργό Οξυγόνο του ενεργοποιείται μέσω των λεκέδων και διαλύεται σε νερό και οξυγόνο ώστε να μην απαιτείται ξέβγαλμα. Εξουδετερώνει και το 99,9% των βακτηριδίων, συμπεριλαμβανομένου του E. coli και του ιού της γρίπης (H1N1) κάνοντας έτσι τον καθαρισμό του μπάνιου σας εύκολη υπόθεση.

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

3,96 €5,28 € / lt

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Σε 100g προϊόντος περιέχει 1,05g υπεροξείδιο υδρογόνου και 0,125g χλωριούχου βενζαλκόνιου. Επίσης περιέχει < 5% λευκαντικούς παράγοντες με βάση το οξυγόνο, μη ιονικά τασιενεργά, κατιονικά τασιενεργά, απολυμαντικό, άρωμα, linalool.
1. Γυρίστε το ακροφύσιο στη θέση "ON". 2. Κρατήστε το μπουκάλι σε όρθιο και ψεκάστε από απόσταση 20- 25 εκ. 3. Αφήστε να δράσει για έως 5 λεπτά και μετά απλά σκουπίστε. 3. Πάντα να κάνετε μια δοκιμή σε κάποιο σημείο της επιφάνειας που δεν φαίνεται, πριν τη χρήση. Ακατάλληλο για χρήση σε μάρμαρα, ορειχαλκό, χαλκό, ακατέργαστο ξύλο, χαλιά και υφάσματα.
Μπορεί να διαβρώσει μέταλλα. Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό. Μακριά από παιδιά. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΠΟΣΗΣ: Καλέστε αμέσως το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ ή ένα γιατρό εάν αισθάνεσαι αδιαθεσία. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Εάν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, εφόσον είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξέπλένετε. Εάν δεν υποχωρεί ο οφθαλμικός ερεθισμός: Συμβουλευτείτε/Επισκεφτείτε τον γιατρό σας.
Brand DETTOL