Klinex χλωρίνη ultra lavender (1250ml) View larger
Klinex χλωρίνη ultra lavender (1250ml)

Klinex χλωρίνη ultra lavender (1250ml)

122451 (8710447394007)

κερδίζετε 2.98 πόντους

Η χλωρίνη® KLINEX ULTRA με παχύρευστη σύνθεση και τη μοναδική, κατοχυρωμένη τεχνολογία, προσκολλάται και δρα αποτελεσματικά και σε κάθετες επιφάνειες. Απολυμαίνει επιφάνειες σε όλο το σπίτι και προστατεύει την οικογένειά σας εξουδετερώνοντας το 99,9% των μικροβίων όπως: Βακτήρια: σταφυλόκοκκος, σαλμονέλα, εντερόκοκκος, E. Coli, ψευδομονάδα αεριογόνος. Ιούς: αδενοϊός τύπου 5, πολιομυελίτιδα τύπου 1, ιός γρίπης Η1Ν1 (τύπου Α), νoροϊός, κορωνοϊός SARS-CoV-2. Μύκητες (μούχλα) και σπόρια βακτηρίων.

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

2,98 €2,38 € / lt

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Λιγότερο από 5% λευκαντικοί παράγοντες µε βάση το χλώριο, μη ιονικά τασιενεργά, κατιονικά τασιενεργά, σαπούνι, άρωµα. Απολυμαντικός παράγοντας: υποχλωριώδες νάτριο 4,5g στα 100g.
Καθαρίστε καθημερινούς και αφαιρέστε δύσκολους λεκέδες από όλους τους χώρους και τις επιφάνειες του σπιτιού. ΛΕΥΚΑΙΝΕΙ: Διαλύστε 100ml σε 5 λίτρα νερό. Ξεπλύνετε μετά τη χρήση. Να µη χρησιμοποιείται σε μάλλινα, μεταξωτά, συνθετικά, δέρματα και υφάσματα µε ασταθή χρώματα. Συμβουλευτείτε την ετικέτα του ρούχου ή υφάσματος. ΑΠΟΛΥΜΑΙΝΕΙ ΑΔΙΑΛΥΤΗ: - Λεκάνη τουαλέτας: Απλώστε (περίπου 80ml) κάτω από το χείλος της λεκάνης και αφήστε το όλη τη νύχτα για να σκοτώσει τα μικρόβια και να απομακρύνει τους λεκέδες. - Αποχετεύσεις Μπάνιου/Κουζίνας: Ρίξτε στην αποχέτευση για απολύμανση και απομάκρυνση δυσάρεστων οσμών. - Νεροχύτες: Ρίξτε στα σιφώνια και την υπερχείλιση, αφήστε για 5 λεπτά και μετά ξεπλύνετε καλά. Απολυμαίνει διαλυμένη σε νερό: - Δάπεδα και επιφάνειες εργασίας: 150ml σε 5 λίτρα νερό. Καθαρίστε τις πολύ λερωμένες επιφάνειες µε διάλυμα ΧΛΩΡΙΝΗ® KLINEX πριν την απολύμανση. Μην τη χρησιμοποιείτε αδιάλυτη σε δάπεδα. Να µη χρησιμοποιείται σε εμαγιέ ή επιμεταλλωμένες (επιχρωμιωμένες/επίχρυσες) επιφάνειες. Συνιστάται η χρήση των χώρων/επιφανειών 30 λεπτά μετά την απολύμανση. - Πανάκια καθαρισμού και σφουγγάρια: 100ml σε μισό κουβά νερό για μούλιασμα. ΓΕΝΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ:- Για την διάλυση του προϊόντος να χρησιμοποιείτε πάντα πλαστικό σκεύος και κρύο νερό. Πλύνετε τα χέρια μετά τη χρήση.
Brand KLINEX