Klinex χλωρίνη advance ανοιξιάτικη φρεσκάδα (2lt) View larger
Klinex χλωρίνη advance ανοιξιάτικη φρεσκάδα (2lt)

Klinex χλωρίνη advance ανοιξιάτικη φρεσκάδα (2lt)

114191 (8717163539798)

κερδίζετε 3.00 πόντους

H Χλωρίνη® Klinex Advance με ειδικά σχεδιασμένη σύνθεση επαναφέρει την αρχική λευκότητα των ρούχων, ενώ είναι η μόνη εξειδικευμένη Χλωρίνη για χρήση στο πλυντήριο ρούχων. Χρησιμοποιείστε τη σε κάθε πλύση με λευκά, εξαφανίστε λεκέδες, κιτρινίλες και γάργιασμα. Η Χλωρίνη Klinex Advance δε φθείρει τα υφάσματα στις χαμηλές θερμοκρασίες, ενώ εξουδετερώνει το 99,9% των μικροβίων χαρίζοντας υγιεινή καθαριότητα στα ρούχα όλης της οικογένειας!

κερδίζετε 0,75 €

ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ

3,75 €

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

3,00 €1,50 € / lt

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Περιέχονται μεταξύ άλλων: λιγότερο από 5% λευκαντικοί παράγοντες με βάση το χλώριο, μη ιονικά τασιενεργά, σαπούνι, άρωμα. Απολυμαντικός παράγοντας: υποχλωριώδες νάτριο 3,15g στα 100g.
Λεύκανση ρούχων στο πλυντήριο: Ξεχωρίστε και τοποθετήστε τα λευκά ρούχα στο πλυντήριο. Προσθέστε το απορρυπαντικό σε σκόνη στη θήκη της κύριας πλύσης. Εάν το πλυντήριό σας έχει ειδική θήκη για χλώριο (insert chorine logo here), απλά γεμίστε μέχρι την ανώτατη ένδειξη. Εάν δεν έχει, επιλέξτε το πρόγραμμα της πρόπλυσης και κατά τη διάρκεια της ροής του νερού στη θήκη της πρόπλυσης προσθέστε Χλωρίνη® KLINEX Advance με την εξής δοσολογία: - Για κανονική πλύση: 170ml - Για πολύ λερωμένα λευκά: 225ml. Μην τοποθετείτε το απορρυπαντικό απευθείας στον κάδο. - Μην τη χρησιμοποιείτε σε μάλλινα, μεταξωτά, δέρματα, συνθετικά και υφάσματα με ασταθή χρώματα. - Ακολουθείστε τις οδηγίες του κατασκευαστή στην ετικέτα του ρούχου. - Μην προσθέτετε αδιάλυτη Χλωρίνη® KLINEX Advance κατευθείαν στα ρούχα ή στους λεκέδες. - Σε περίπτωση αμφιβολίας για την αντοχή του χρώματος του ρούχου, δοκιμάστε πρώτα σε κρυφό σημείο. Λεύκανση ρούχων στο χέρι: - Για κιτρινισμένα/γαριασμένα ρούχα: 170ml Χλωρίνη® KLINEX Advance σε 10 λίτρα νερό και μουλιάστε τα για 15 - 20 λεπτά. - Για αφαίρεση λεκέδων: 170 ml Χλωρίνη® KLINEX Advance σε 5 λίτρα νερό και μουλιάστε τα για 10 λεπτά. Χώροι του σπιτιού: Η Χλωρίνη® KLINEX Advance απολυμαίνει και εξουδετερώνει το 99,9% των μικροβίων. Αδιάλυτη: σε είδη υγιεινής, αποχετεύσεις και νεροχύτες. Διαλυμένη σε αναλογία 170ml σε 5 λίτρα νερό: καθαρίζει και απολυμαίνει πλακάκια, δάπεδα, επιφάνειες εργασίας, εμαγιέ, φορμάικα, μάρμαρα και μωσαϊκά. Αποφύγετε τη χρήση αδιάλυτης Χλωρίνης® KLINEX Advance σε μεταλλικές, βαμμένες και φθαρμένες εμαγιέ επιφάνειες.
Brand KLINEX