Rol spray απολυμαντικό υφασμάτων quick guard (680ml) View larger
Rol spray απολυμαντικό υφασμάτων quick guard (680ml)

Rol spray απολυμαντικό υφασμάτων quick guard (680ml)

137445 (5201321910589)

κερδίζετε 2.84 πόντους

Το ROL QuickGuard απολυμαντικό υφασμάτων και επιφανειών σκοτώνει το 99.9% των βακτηριδίων και ιών μέσα σε μόλις 1' χωρίς να αφήνει χημικά κατάλοιπα. Ειδικά σχεδιασμένο για υφάσματα και ρούχα που δεν πλένονται εύκολα καθημερινά ενώ καταπολεμεί και αφαιρεί όλες τις δυσάρεστες οσμές, χαρίζοντάς σας υγιεινή προστασία. Με το ROL QuickGuard έχετε την απόλυτη σιγουριά που θέλετε για το σπίτι και την οικογένειά σας!

κερδίζετε 1,90 €

ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ

4,74 €

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

2,84 €4,18 € / lt

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

5%-15%: ανιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες. Λιγότερο από 5%: μη ιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες, φωσφονικές ενώσεις, σαπούνι. Επίσης περιέχει: ένζυμα, λαμπρύνουσες ουσίες, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone, octylisothiazolinone, αρωματικές ουσίες.
Το προϊόν ROL Quickguard είναι έτοιμο προς χρήση. Ψεκάστε από περίπου 20cm μέχρι να καλυφθεί πλήρως η επιφάνεια ή το αντικείμενο που θέλετε να απολυμάνετε. Αφήστε το προϊόν να δράσει για 1'. Χωρίς ξέβγαλμα, αφήστε να στεγνώσει στον αέρα. Δεν αφήνει υπολείμματα. Δοκιμάστε πρώτα το προϊόν σε μη ορατό σημείο του υφάσματος ή της επιφάνειας. Μην το χρησιμοποιείτε σε ευαίσθητα και μεταξωτά υφάσματα και σε ρούχα μόνο για στεγνό καθάρισμα. Αποφύγετε την εφαρμογή σε επιφάνειες με ειδικές επιστρώσεις και βαφές ευαίσθητες σε αλκοολούχα διαλύματα.
Brand ROL