Άλφα μπίρα weiss (500ml) View larger
Άλφα μπίρα weiss (500ml)

Άλφα μπίρα weiss (500ml)

119759 (5201261032358)

κερδίζετε 1.85 πόντους

H ΑΛΦΑ WEISS είναι ελληνική, αφιλτράριστη και φυσικά θολή σταρένια μπίρα που συνδυάζει την αγαπημένη γεύση της μπίρας ΑΛΦΑ με τα αρώματα και την φρουτώδη αίσθηση, της κατηγορίας Weiss. Χαρακτηρίζεται από φρουτώδη γεύση, έντονα αρωματικό χαρακτήρα, ήπια πικράδα και γεμάτο σώμα, ενώ διαθέτει λευκό χρώμα, πλούσιο αφρό με διάρκεια και ιδιαίτερη επίγευση μαγιάς. Περιεκτικότητα σε αλκοόλ: 5%.

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

1,85 €3,70 € / lt

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Νερό, βύνη κριθαριού, βύνη σιταριού, λυκίσκος, μαγιά. Δεν χρησιμοποιούνται πρόσθετα. Το προϊόν αυτό παράγεται από βύνη κριθαριού και βύνη σιταριού. Κατά συνέπεια μπορεί να περιέχει ίχνη γλουτένης κριθαριού και σιταριού.
Για το άνοιγμα των φιαλών, παρακαλείσθε να χρησιμοποιείτε κατάλληλο εργαλείο για το άνοιγμα, έτσι ώστε να αποφεύγεται σπάσιμο στο στόμιο της φιάλης. Για το άνοιγμα των κουτιών, παρακαλείσθε να σπρώξετε πρός τα επάνω το κατάλληλο πρός τούτο δαχτυλίδι. Μην το επαναφέρετε και μην το στρίβετε.
Παρακαλούμε αποθηκεύετε το προϊόν σε μέρος καθαρό, ξηρό και καλά αεριζόμενο. Ιδανικές θερμοκρασίες αποθήκευσης μεταξύ 5 και 10 °C. Δεν πρέπει το προϊόν να εκτίθεται σε συνθήκες παγετού. Αποφεύγετε την έκθεση του προϊόντος σε θερμοκρασίες πάνω από 25 °C. Αποφεύγετε την έκθεση του προϊόντος σε άμεσο ηλιακό φώς.
Brand ΑΛΦΑ