L'oreal βαφή μαλλιών excellence ψυχρό σαντρέ ξανθό ανοιχτό Νο. 8.11 (48ml) View larger
L'oreal βαφή μαλλιών excellence ψυχρό σαντρέ ξανθό ανοιχτό Νο. 8.11 (48ml)

L'oreal βαφή μαλλιών excellence ψυχρό σαντρέ ξανθό ανοιχτό Νο. 8.11 (48ml)

141844 (3600523944279)

κερδίζετε 6.19 πόντους

Η Excellence Cool Creme της L'Oreal Paris, είναι η πρώτη μας βαφή τριπλής προστασίας με τεχνολογία purple για εκθαμβωτικό ψυχρό αποτέλεσμα χρώματος, χωρίς τους ανεπιθύμητους κίτρινους και πορτοκαλί τόνους. Ψυχρό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα που διαρκεί, χωρίς ούτε μια λευκή τρίχα!

κερδίζετε 6,18 €

ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ

12,37 €

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

6,19 €128,96 € / lt

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Aqua / water, hydrogen peroxide, cetearyl alcohol, sodium salicylate, trideceth-2 carboxamide mea, phosphoric acid, ceteareth-25, tetrasodium etidronate, tetrasodium pyrophosphate, glycerin (f.i.l. c202318/2).
Μην ξεχνάτε να κάνετε το τεστ προειδοποίησης αλλεργίας 48 ώρες πριν να βάψετε τα μαλλιά σας. Όλες οι οδηγίες βρίσκονται στο φυλλάδιο οδηγιών μέσα στη συσκευασία. Τοποθετήστε στους ώμους σας μια πετσέτα για να αποφύγετε λεκέδες από την εφαρμογή της βαφής. Βήμα 1: Αναμείξτε την κρέμα βαφή με την οξειδωτική κρέμα και εφαρμόστε με το ειδικό απλικατέρ σε στεγνά/ μη λουσμένα μαλλιά, αφού πρώτα τα έχετε χωρίσει σε 4 μεγάλες τούφες. Ξεκινάτε από τις ρίζες και έπειτα προχωράτε στα μήκη και τις άκρες. Περιμένετε 30 λεπτά. Βήμα 2: Ξεπλύνετε τη βαφή και λούστε τα μαλλιά σας με το νέο post Purple Σαμπουάν με απαλό pH, για να αφαιρέσετε τα υπολείμματα βαφής. Βήμα 3: Απλώστε την Purple Μάσκα Κατά των Κίτρινων Τόνων* σε ποσότητα όσο ένα φουντούκι. Αφήστε να δράσει για 5 λεπτά και μετά ξεβγάλτε. Στεγνώστε τα μαλλιά σας και είστε έτοιμη! Τόσο απλά! *Φυλάξτε την Purple Μάσκα Κατά των Κίτρινων Τόνων και ξαναχρησιμοποιείστε την μια φορά την εβδομάδα, για να διατηρήσετε το ψυχρό αποτέλεσμα ακόμα περισσότερο. Μην τη χρησιμοποιείτε σε γκρίζα μαλλιά.
Brand L'OREAL